Most őszintén ehhez anyámnak mi köze?
a férjemnek állandóan titkolnia kell hogy cigizik, de most valaki meglátta és szólt anyámnak meg apámnak. erre anyám elkezdett én velem vergődni, hogy a férjem jobban jár ha leszokik a cigiről, mert nem fog vele jól járni meg ilyenek. már a férjemnek is többször nekiállt. mindig is cigizett, mikor udvarolt nekem akkor, is de ugye nem lehetett a szüleimnek tudnia, mert apám senkinek nem enged még csak annyit se, hogy az udvaron rágyújtsanak, bezzeg a kocsmában nem zavarja a cigifüst... nem az ő pénzüket fújja el nem tudom mi közük van hozzá. felnőtt férfi. sohasem értettem az olyan családokat ahol a szülő-gyerek nem beszél egymással, de lassan ez fog kialakulni, mert már tényleg engem is rettenetesen idegesít, valamint a férjem is mondta, hogyha anyám nem fejezi be, akkor nem jöhet nálunk, mert mi az, hogy a saját portáján ordibál vele, és hát neki van igaza.
én már százszor megkértem szépen, hogy fejezze be, de nem használ, akkor nem tudom mi tévő legyek, egy ilyen semmiség miatt fog tönkremenni a kapcsolatunk.
köszönöm a válaszokat. így van én elfogadom egyáltalán nem zavar, gondot nem okoz, csak az az érdekes, hogy eddig imádták őt, és a férjem is anyukámékat, de milyen szeretet az, ha ennyi miatt így változik minden, attól hogy dohányzik nem ugyanaz az ember, mint aki eddig is volt (dohányosan csak a tudtukon kívül).
ha nem lesz változás, akkor sajnos lépnem kell, én kötelességemnek tartom, a férjemet megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!