Normális emberek ezek, de most úgy őszintén?
A barátom 28 éves , én 22. Úgy gondoljuk eljött az ideje,hogy hozzánk költözzön.
Ez be is jelentettük. A barátom anyja nem akarja hogy a fia elköltözzön otthonról,merthogy fél egyedül otthon lenni.
Ezt meg is értem,de nem tarthatja otthon a 28 éves felnőtt férfi gyerekét csak azért mert ő fél.Ugyan ezt játszotta a másik két fiával,ők elmenekültek otthonról.
Itthon is bejelentettük,anyu örült neki,mert látja hogy most tényleg normális pasit találtam,aki igazán szeret.
Na de itt a bökkenő.Anyu pasija féltékeny az én barátomra,merthogy anya reggelente csinál a barátomnak kávét munka előtt.
Az hogy menjünk albérletbe nem jó,mert enyém meg anyué a ház,és nem akarunk felesleges pénzt albérletre kiadni.
Ezen csak én akadok ki? Hogy milyenek az emberek?
Ja a barátom anyja egy másik faluba lakik kocsival 5 perc.
Anyu pasija meg nálunk lakik.
Alapból ilyen féltékeny, pedig anya soha nem csalná meg,főleg olyan sohasem jutna eszébe hogy az én pasimra rámásszon!!!! Ebben biztos vagyok kb barátnői kapcsolat is van közöttünk nem csak anya-lánya!
Az anyós meg a bejelentés óta,amikor náluk vagyunk eldugdossa a papucsom,amibe ott vagyok náluk. A hideg kövön kellett szaladgálnom miközbe kerestük a papucsom,.... vesemedence gyulladást kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!