Most őszintén, mért hirdetnek az emberek használt epilátorokat és borotvát?
Hát igen ha így nézzük ne vegyél semmit mert a gyártás alatt, csomagoláskor is ki tudja mit csinálnak vele.
Vettél már marcipánfigurát? Na én marcipángyárban dolgoztam, azóta még a tortára sem rakok mert ki tudja ki nyalta össze előtte, meg a mocskos kezükkel taperolták mivel kesztyűt sem kell hordani.
Most ehhez képest egy epilátor semmiség. Azzal csak szőrtelenít az ember nem eszi meg.
Én azt se értem amikor pl. aukciós oldalakon használt rúzsokat árulnak.
De érted nem egyszer kipróbálta vagy húzott egy csíkot a kézfején hanem már több, mint a fele hiányzik. És nagy kopott kb. 2 centi hosszú szemceruzák!
Ja és használt szempillaspirálok, amitől kitudja milyen fertőzést lehet elkapni.
Én ilyesmit sose raknék fel, ennyire már nem tudnék mélyre süllyedni. Ez már mindennek az alja szerintem.
Ok, ha mondjuk rendelek egy rúzst jön látom igen sz.r szín, akkor még felrakom.
De pl. ajakfénypaletta is. 6 részes 4 már kifogyott teljesen, 2 nagyjából érintetlen. Ilyet eladni... És az egész nagy ócska ráadásul piszkos is. Legalább letörölnék mielőtt lefényképezik!
Én eddig szerencsére még epilátort nem láttam, most ez nekem újdonság, hogy azt is árulnak. De igazad van ugyanott tart az ember a postaköltséggel stbvel együtt. Kis ésszel nem rendelne hanem bemenne az üzletbe és venne egy újat és tisztát és nincs idegeskedés, hogy vajon megérkezik-e és utólag milyen meglepetésekkel kell szembesülni stb.
Én nagyon kényes vagyok ilyen szempontból. Nem tudnám más után használni az epilátort, egyszerűen undorodnék tőle, ahogy elképzelem hogy a nagy szőrös, piszkos pattanásos lábán végighúzza :DDD
Ha mondjuk megbízhatónak tűnik az illető meg egyszer használta akkor az más, de én akkor is inkább vennék az üzletben, már 3ezerért is lehet kapni jókat.
b*zmeg!xD
ez vicces:D
és kajak van aki megveszi???:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!