A fiatal nőknek szóló magazinokban miért hirdetnek (akár több) százezer Ft-os dolgokat?
Sminktermékekre és ruházati cikkekre gondolok.Az eszem megáll,mikor látok egy "hiperszuper" kozmetikumot pl.50-60 ezer forintért.Ráadásul rangsorolják,és kitüntetik a "luxuskategóriás" és a "széles körben elterjedt" termékeket.A különbség ordító.Kiket céloznak meg ezekkel az ajánlatokkal?Talán a pesti csajoknak van erre pénzük?Mert szerintem,aki bevásárlókörútra indul ezen magazinok alapján,(merthogy ez a divat)az elkölthet vagy félmillió forintot.Ha ennyi pénzem lenne betenném lakástakarékba...
De tényleg,az ember nagyon ritkán megengedhet magának 1-1 drágább parfümöt,de ez képtelenség.Néhány magazint már ezért nem is veszek meg,el vannak szállva.Talán ezek a hirdetők a szponzorok,ezért van tele velük az újság?
ezeket a cuccokat azért reklámozzák, mert vannak akik sokat fizetnek értük...ebből tartja fenn magát az újság...neked nem ezeket kell megvenned(persze ha akarod és megteheted:-)..)hanem ezek támpontot mutatnak az aktuális trendekről,divatról.--van akinek ez életbevágó kérdés..<--melyik márka,melyik szín, melyik fazon van éppen a világon a topon..legyen ez akár ruha, sminkcucc,vagy ékszer...persze fájdítják is a szívedet egyúttal,de ha ügyes vagy mindenből megtalálod ugyanazt a modellt olcsóbb árkategóriában..én már néztem ki ilyen újságban ruhát(pulcsi) 29990Ft volt a hirdetésben én 5700-ért vettem meg,így se volt olcsó, de azért van különbség...szóval valóban bosszantó lehet a dolog,de a tudatosság itt is nagyon fontos..
mondjuk én az utazós cikkeken szoktam jókat röhögni..Bali meg hasonlók...barátnői stílusban áradozik az újságírónő,hogy ide is-oda is menj el ha arra jársz ..na pfff.szót se róla...
Mert ezek a magazinok a papa szemefényének szólnak...
Amúgy a tinimagazinban, amit 12-16 évesek olvasnak csak azt írják hogy mit hogyan csinálj az ágyban...
Az ilyen magazinok a legtöbbször rosszul választják meg a célközönséget....amiről te írsz az lehetne a milliomos magazin, amiről én azt meg olyan 18-22 éveseknek szóló lap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!