"Komolyítja" egy fiatal nő (20-25 éves) megjelenését a rövid haj? Nektek tetszenek a rövid hajú lányok?
Most vágattam le a hajam, tényleg most: konkrétan két órája.
Nagyon tetszik, olyan asszimetrikus, bolondos fazont hozott ki a fodrász a hajamból, kifejezetten fiatalabbnak nézek ki, és az állig érő frizurám sokkal komolyabb volt.
Valami vagány, élénk szín sokat tud dobni a dolgon, és a rövid haj sokszor azt az árnyalatot is elviseli, ami hosszú hajjal durva lenne. :) Mondjuk répavörös, platinaszőke, lilásvörös, és társaik.
Nekem nagy kedvencem a rövid haj, és általában tetszenek is a szép arcú, rövid hajú lányok.
Attól függ tényleg, hogy áll. :)
A legtöbb "celeb" is jobb rövid hajjal, nézd meg Emma Watsont, Halle Berryt, meg a többieket.
Ha az arcodhoz jól áll, akkor gyönyörű lehetsz.
Nekem is rövid a hajam, már hónapok óta és annyira imádom, hogy nem tudom elmondani. Sokkal jobb, hogy nem mindenki a hosszú loboncával futkározik, hanem van, aki mer más lenni és kipróbálni új dolgokat.
Szerintem mindenképp jól döntöttél és komolyíthat is rajtad, de a fazonjától is függ.
Köszönöm a válaszokat! :)
2-3 napja gondolkozok azon, hogy levágassam vagy ne... Nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!