Lányok, fiatal nők! Ti szívesen barátkoztok nálatok szebb lánnyal?
A gimiben is, és most már az egyetemen is azt vettem észre, hogy a csoport legszebb lányait szinte az összes többi lány kerüli. Most is van az egyetemen egy ilyen lány, nagyon szép, és egyedül a volt gimis barátnői foglalkoznak vele, pedig kedvesnek is tűnik, mégis az összes lány kerüli. Máshol meg a legszebb lányok összefognak és egy bandában mászkálnak, de a többi lány a közelükbe sem merészkedik. Nekem is volt, hogy barátnőim már beszólogattak, különösen buliban, ha többen odajöttek hozzám, hogy én kapósabb vagyok és ez nem tetszett nekik, hisztiztek, nyávogtak nekem érte, volt, aki többször nem is jött el velem egy ilyen beszólása után.
Lehet egy lánynál hátrány a barátkozásban, ha szép és nála csúnyábbakkal vagy nem annyira szépekkel akar barátkozni? Mik a tapasztalaitok?
(Bocsi, sokat gondolkodtam a témakörön, hova is írjam, de itt sokan is vannak és valahol a szépséghez tartozik. :))
Szerintem csak önbizalom kérdése. És mint tudjuk, a lányok többségének azzal igencsak van baja :)
Személy szerint nagyon rosszul érezném magam a suli legszebb csaja mellett, mert magamat nem tartom olyan szépnek. És a maradék önbizalmam is oda lenne,hogy de neki laposabb a hasa, meg kerekebb a feneke, én meg hájas vagyok...stbstb.
Szerintem ez az ok :) A kérdésre válaszolva, barátkozok olyan lánnyal akit nálam szebbnek tartok.
Ja, és a bulis dolog meg szerintem érthető. Az nem hogy nem ment többet veled, de én is rosszul éreztem volna magam a helyében. :)
21/L
Nekem mindegy a barátaimnak nem a külsejét, hanem a személyiségét nézem csak. Inkább igénytelennel nem barátkoznék, az gáz.
Egyébként gimiben nálunk anno tipikusan előny volt szép lánnyal barátkozni, az osztályban a legszebb lány volt természetesen a suli menőcsaja, a legjobb barátnői (vagy inkább talpnyalói?) eléggé csúnyácskák voltak, de mivel a széplány barátnői voltak, őket is körüldongták a fiúk. A mi osztályunkban nem ízlés volt, hanem beidegződés. Aki a széplány barátnője, az tetszett a fiúknak, aki nem, azzal nem is foglalkoztak. Tehát ostoba közegben megéri a legszebbet megkeresni, és azzal barátkozni, hogy menő legyél :)
Hát, nálunk is a suliban furcsa nézetek vannak ezzel kapcsolatban...
Van az osztályunkban két nagyon szép lány, és három csúnyácska. A csúnyácskák beképzeltek, utálatosak és mindig sértegetik a szépeket.
Én nem tartom magam húde szépnek, de én is gyakran megkapom tőlük a magamét.
Úgy vettem észre, ez nem megy a z egész suliban, csak pár osztályban. A suli legaszebb lányai a másik osztályba járnak, és a legjobb barátnőim. Ök sose flegmulnak vagy sértegetnek másokat, nagyon kedvesek és aranyosak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!