Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, fiatal nők! Ti szívese...

Lányok, fiatal nők! Ti szívesen barátkoztok nálatok szebb lánnyal?

Figyelt kérdés

A gimiben is, és most már az egyetemen is azt vettem észre, hogy a csoport legszebb lányait szinte az összes többi lány kerüli. Most is van az egyetemen egy ilyen lány, nagyon szép, és egyedül a volt gimis barátnői foglalkoznak vele, pedig kedvesnek is tűnik, mégis az összes lány kerüli. Máshol meg a legszebb lányok összefognak és egy bandában mászkálnak, de a többi lány a közelükbe sem merészkedik. Nekem is volt, hogy barátnőim már beszólogattak, különösen buliban, ha többen odajöttek hozzám, hogy én kapósabb vagyok és ez nem tetszett nekik, hisztiztek, nyávogtak nekem érte, volt, aki többször nem is jött el velem egy ilyen beszólása után.

Lehet egy lánynál hátrány a barátkozásban, ha szép és nála csúnyábbakkal vagy nem annyira szépekkel akar barátkozni? Mik a tapasztalaitok?

(Bocsi, sokat gondolkodtam a témakörön, hova is írjam, de itt sokan is vannak és valahol a szépséghez tartozik. :))

2011. szept. 6. 20:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
83%
hát nem tom..
2011. szept. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!