Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén, vannak olyan emberek, akik könyvtárban ismerték meg párjukat?
az őskorban:D
csak vicceltem. azért még akadnak olyan művelt emberek, akik könyvtárba járnak, ott meg megismerkedhettek.
hát,művelt emberek,akik szeretnek könyvtárba járni,valószínű ott találnak hozzájuk hasonló párt
viszont aki nem szeret oda járni,nem valószínű hogy ott fog találkozni élete szerelmével
Na az én vicces sztorim..:
Egyetemen történt,mentem a könyvtárba,épp könyvet kerestem bennt a sorok között,már egy ideje kerülgettük egymást egy csajjal,gondoltam is magamban,úristen hogy lehet ilyen magassarkú cipőben menni,erre a csaj megbotlott,neki a szekrénysornak,én csak látom,hogy áááááá dől a polc és a könyvek,természetesen felém,aztán egy erős szorítást éreztem és egy srác karjában találtam magam,aki az utolsó pillanatban szedett ki a dőlő polc alól:D:Dnem győztem neki hálálkodni az "életmentésért"..
hát gyakorlatilag így indult a kapcsolatunk,azóta már a férjem:)
szóval lehet könyvtárban ismerkedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!