Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális emberek ezek, de...

Normális emberek ezek, de most úgy őszintén?

Figyelt kérdés

A barátom 28 éves , én 22. Úgy gondoljuk eljött az ideje,hogy hozzánk költözzön.

Ez be is jelentettük. A barátom anyja nem akarja hogy a fia elköltözzön otthonról,merthogy fél egyedül otthon lenni.

Ezt meg is értem,de nem tarthatja otthon a 28 éves felnőtt férfi gyerekét csak azért mert ő fél.Ugyan ezt játszotta a másik két fiával,ők elmenekültek otthonról.

Itthon is bejelentettük,anyu örült neki,mert látja hogy most tényleg normális pasit találtam,aki igazán szeret.

Na de itt a bökkenő.Anyu pasija féltékeny az én barátomra,merthogy anya reggelente csinál a barátomnak kávét munka előtt.

Az hogy menjünk albérletbe nem jó,mert enyém meg anyué a ház,és nem akarunk felesleges pénzt albérletre kiadni.

Ezen csak én akadok ki? Hogy milyenek az emberek?

2012. aug. 14. 13:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Miért velem mi a baj?
2012. aug. 14. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
ilyen esetben ne vedd le a cipődet, amíg nincs meg a papucsod.
2012. aug. 14. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az anyós meg a bejelentés óta,amikor náluk vagyunk eldugdossa a papucsom,amibe ott vagyok náluk. A hideg kövön kellett szaladgálnom miközbe kerestük a papucsom,.... vesemedence gyulladást kaptam.

azért tese vagy 100as kérdező :) ,én megmondanám v papucs v cipő marad vagy már ott se vagyok. azt is mondhatnám nyugodj meg majdnem minden ember kettyós valahol,én is meg te is meg anyós stb..-attól még ne kapj vm gyulladást!!

2012. aug. 14. 13:54
 14/19 A kérdező kommentje:

Úgymond az "alagsorba" van náluk a konyha ami le van padlólapozva és ott még kánikulába is hideg van.3 emeletes a ház,nem lehet cipővel bemenni.

És igen valóban lehet kicsit flúgos vagyok:)

2012. aug. 14. 13:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátod fogja magát, és hozzád költözik. Aztán fogja magát, és elbeszélget anyukád pasijával, mint férfii a férfival.

Bár nem ide tartozik, de nagyon gyenge az immunrendszered, ha ennyitől lebetegszel.

2012. aug. 14. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

komolyan nem értem mi ez a nagy szenvedés. hát felnőtt emberek vagytok! ha anyós nem ért a szóból, majd ért a tettből.

a kedves pótapukával meg le kell ülni, és elmondani, h a párod téged szeret, veled akar együtt lenni, és nem anyukáddal.

csak túlbonyolítjátok a dolgokat, és jelentéktelen problémából csináltok hatalmasat.

2012. aug. 14. 14:20
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Anyukád pasijának mi joga van beleszólni, hogy ki költözik a TI házatokba??? Mert szerintem semennyi....

Ha anyukád örült volna neki, akkor nosza költözzön oda a barátod anyóspajtás meg mit csinálhat tényleg? Nem engedi ki a fiát az ajtón vagy mi?

2012. aug. 14. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátod szépen odaköltözik hozzád, az anyukája meg ha azt akarja hogy látogasson haza, akkor elfogadja. A barátodnak kell sarkára állni. A féltékeny pasi meg...igen, ahogy előttem írták, a barátod beszélgessen el a pasival.
2012. aug. 14. 15:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Végighallgatsz mindenkit akinek problémája van, mosolyogsz, bólogatsz, aztán mikor befogták azt csinálsz amit eredetileg akartál.

Pont.

2012. aug. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!