Normális emberek ezek, de most úgy őszintén?
A barátom 28 éves , én 22. Úgy gondoljuk eljött az ideje,hogy hozzánk költözzön.
Ez be is jelentettük. A barátom anyja nem akarja hogy a fia elköltözzön otthonról,merthogy fél egyedül otthon lenni.
Ezt meg is értem,de nem tarthatja otthon a 28 éves felnőtt férfi gyerekét csak azért mert ő fél.Ugyan ezt játszotta a másik két fiával,ők elmenekültek otthonról.
Itthon is bejelentettük,anyu örült neki,mert látja hogy most tényleg normális pasit találtam,aki igazán szeret.
Na de itt a bökkenő.Anyu pasija féltékeny az én barátomra,merthogy anya reggelente csinál a barátomnak kávét munka előtt.
Az hogy menjünk albérletbe nem jó,mert enyém meg anyué a ház,és nem akarunk felesleges pénzt albérletre kiadni.
Ezen csak én akadok ki? Hogy milyenek az emberek?
Az anyós meg a bejelentés óta,amikor náluk vagyunk eldugdossa a papucsom,amibe ott vagyok náluk. A hideg kövön kellett szaladgálnom miközbe kerestük a papucsom,.... vesemedence gyulladást kaptam.
azért tese vagy 100as kérdező :) ,én megmondanám v papucs v cipő marad vagy már ott se vagyok. azt is mondhatnám nyugodj meg majdnem minden ember kettyós valahol,én is meg te is meg anyós stb..-attól még ne kapj vm gyulladást!!
Úgymond az "alagsorba" van náluk a konyha ami le van padlólapozva és ott még kánikulába is hideg van.3 emeletes a ház,nem lehet cipővel bemenni.
És igen valóban lehet kicsit flúgos vagyok:)
A barátod fogja magát, és hozzád költözik. Aztán fogja magát, és elbeszélget anyukád pasijával, mint férfii a férfival.
Bár nem ide tartozik, de nagyon gyenge az immunrendszered, ha ennyitől lebetegszel.
komolyan nem értem mi ez a nagy szenvedés. hát felnőtt emberek vagytok! ha anyós nem ért a szóból, majd ért a tettből.
a kedves pótapukával meg le kell ülni, és elmondani, h a párod téged szeret, veled akar együtt lenni, és nem anyukáddal.
csak túlbonyolítjátok a dolgokat, és jelentéktelen problémából csináltok hatalmasat.
Anyukád pasijának mi joga van beleszólni, hogy ki költözik a TI házatokba??? Mert szerintem semennyi....
Ha anyukád örült volna neki, akkor nosza költözzön oda a barátod anyóspajtás meg mit csinálhat tényleg? Nem engedi ki a fiát az ajtón vagy mi?
Végighallgatsz mindenkit akinek problémája van, mosolyogsz, bólogatsz, aztán mikor befogták azt csinálsz amit eredetileg akartál.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!