Mondjam meg neki őszintén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet,hogy a volt barátom elhívott egy buliba,ami vasárnap lesz náluk este 11től.Rendes srác és a társaság is. De nem tudom,hogy kéretőzzek el anyukámtól! Ha nyíltan megmondom neki az jobb,mintha hazudnék,de félek,hogy nem enged el. Nem innék,cigiznék,szexelnék. Teljesen más dolgok felé orientálódom,nem vagyok az a csapodár tinilány.Szerintetek mit mondjak anyukámnak? Előre is köszönöm.16l2012. aug. 17. 00:34
1/7 anonim válasza:
az igazat!ha te tényleg megbízható,normális,őszinte lány vagy akkor anyud is könnyebben elenged,mert tudja h nem csinálsz hülyeséget.
3/7 anonim válasza:
Ja az igazat!Utánna meg nem fog elengedni.Ennyit az őszinteségről...
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagy valószínűséggel tudja, hogy bízhat-e benned vagy sem.
Én az igazat mondanám.
5/7 anonim válasza:
Mondd az igazat. Én 18 leszek 1 hónap múlva és egy fél éve kezdtem el kocsmákba járni. Előtte sehova nem jártam el nem hogy este de még suli után se. Amikor először elmentem elmondtam, hogy kocsmába megyek. Melyikbe, kivel, mikorra jövök. Anya éjszaka fel kelt amikor haza jöttem megkérdezte mit ittam mondtam, hogy 3 whiskey colát, látta hogy tudom hol a határ és azóta zok szó nélkül elenged. Jobban jársz ha elmondod.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Elmondom az igazat és lesz ami lesz. Úgy sem érezném úgy jól magam,ha tudnám,hogy lebukhatok illetve becsaptam a szüleimet.
2012. aug. 17. 00:54
7/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is mond meg az igazat,mert ha elenged és lebuksz,akkor egy ideig biztos nem enged ilyen bulikba és a bizalomnak is vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!