Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak az írjon aki tényleg...

Csak az írjon aki tényleg tudja, ezt a videót tényleg magyarok csinálták? Be mert őszintén szólva én kétlem hogy, közük lett volna ehhez? és ha magyarok akkor melyik országban?

2012. júl. 25. 10:55
 1/4 A kérdező kommentje:
ha jó tudom valami digic picture alkotás,de jó volna tudni hogy ez valóban magyar mert ilyen grafikát a walt disney csinál!:) szóval nem értem!??
2012. júl. 25. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt biztos nézted már.

[link]

2012. júl. 25. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
az anyja! de bakker akkor mi durva meséketz filmeket tudnánk csinálni!!?? nem értem ez a trailer profi munka kiváló!! nem értem mért pont mi lettünk ezzel megbízva ??
2012. júl. 25. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
vagy hogy érthetünk ennyire ehhez:DD hihetetlen számomra!! most őszintén??? a shrek,meg a többi kiváló mese sem haladja meg ezt !! beszarás:DDD
2012. júl. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!