Hogy lehet kibírni egy ennyire érdektelen családban?
Egyetemista vagyok, most keresek munkahelyet, hogy amint lehetőségem van repüljek a családi házból. Felőrli az itthoni helyzet az idegeim már. Anyáék képtelenek beosztani a pénzt, általában mindig odajutnak, hogy kérnek kölcsön, amit nem tudnak megadni. A számlák kifizetésére nem igyekeznek, én egész nap azon stresszelek, hogy mikor kapcsolják ki a villanyt. Van két csöpögő csap a konyhában, ami már két hete adja kéretlenül a vizet, de még nem volt képes apa megjavítani... Ma számoltam ki, hogy mennyi víz ment el azóta... (Sajnos lezárni nem lehet azt a vezetéket, mert az is ilyen hülye házi szerelésű és direktben megy a víz.) Olyan érzésem van, hogy nem is érdekli. A ház totál rumli, anya mindig arra panaszkodik, hogy nincs ideje, pedig csak az a gond, hogy nem osztja be az idejét, és marhaságokra megy a sok drága óra. Tegnap bebizonyítottam neki, hogy másfél óra alatt rendbe lehet tenni a házat, de az eredmény is csak addig tartott...
Ha valamit elővesznek nem pakolják el, a levetett ruhák napok múlva is ott vannak. Egeret láttam a konyhában, de még azóta sem került sor az egérfogó vásárlására. Nem hiszem el, hogy léteznek ennyire érdektelen emberek!
Ha valakinek ilyen a családja az hogy bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!