Szerintetek melyik a "jobb" úgymond, anya vagy apa nélküli családban felnőni?
Nekem anyukám halt meg 15 éves koromban.
Sajnos apám egy utolsó, alkesz állat, az összes pénzt elkölti, eltapsikolja, az én örökségemnek is annyi... (fél milla, nem tudtam mit tenni, átvert engem, akkor voltam 16, azonkívül nem egyszer elitta az összes fizetését és nekem kellett az árvaságimból kifizetni az albérletet, a számlákat, kaját venni arra a hónapra, stb...)
Ez nagyban függ attól, hogy milyen a szülő, én anyámmal jobban el tudtam volna képzelni az életem, mint ezzel a senkiházival, de másnak meg az anyja egy rossz személyiség.
22/L
Szerintem is anya nélkül rosszabb, habár nekem mind2 volt mégsem sokat értem vele.
Az igazi jó anyát semmi sem pótolhatja!
Én anyukám 5 éves koromban halt meg. én kivételesen nagyon hasonlítok rá minden tekintetben, ráadásul apám csak a lelkiterrorhoz ért..én is ugymond mentor barátnőimtől tanultam sokat.
kérdésre válaszolva, jobb lett volna apa nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!