Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuék elváltak és minden ideköt Nagykanizsához. Talált magának egy élettársat anya de messze lakik ha kiköltöznék jobb lenne de a barátok messze lennének. Barátnőm is. Mitévő legyek?
ilyen kérdést tövbbet nem irok.
fiu vagyok 13 éves és énvagyok neki az elsö.
ralytam mulik minden..-.-
jobbéletemlenne ott kint de ittvannak a barátok.
idiótafasz.
Hát jah, elég gáz h ilyen anyád van:S
De erről nm te tehetsz....
Először is, ha megírnád hány éves vagy, az nagy segítség lenne, mert nem mindegy, hogy egy 13 éves, vagy egy 17 éves gyerek költözik-e. Ha utóbbi, akkor nem hiszem, hogy a távolság olyan áthidalhatatlan lenne, és mégiscsak az anyukád az, aki eldönti mi történik. A másik lehetőség még az, amit az első válaszoló írt, hogy maradj az apukáddal, ha ez lehetséges.
(Kedves utolsó.
Szerinted az anyjának nincs joga a boldogsághoz? És honnan veszed, hogy a kérdező lány? Istenem, az anyja kössön szüzességi fogadalmat vagy mit vársz? Egyébként pedig szállj le a CapsLockról. Köszi)
A második válaszolóhoz szóltam, csak közben írtatok :)
*előző
11 éves voltam mikor kiköltöztem külföldre anyuval+ tesómmal csak mert anyu talált egy külföldi pasit..
a többi tesóm magyarországon + apukám is rokonok barátok meg minden :(:(
azóta persze mondogatja h jajj de megbánta meg mittudoméén
-.-
és az egész miatt én sz*ptam meg tesóm már elnézést a kifejezésért,mivel ö 3,ismétlem 3 ÉVET HALASZTOTT,én meg egyet..:'(
ugyanez van/volt velemis..
próbálj meg beszélni szerintem anyukáddal..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!