Mitcsináljak? Leelett a anya t. malac de külön van a himtől. És a hím rágja a ketrecet meg minden mit csináljak vele hogy jobb legyen?
Szia! Én ugyanaz a kedves ember vagyok, aki a másik kérdésedre válaszolt :P
Kezdj el pénzt gyűjteni az ivartalanítására a fiúnak, és akkor ha a kicsik megnőnek, rakd össze újra a két öreget.
Ha ez nem, akkor vagy egy kislányt tarts meg a mami mellé, és a fiút vagy ajándékozd el, vagy egy kisfiúval tedd össze.
Addig is, tedd messzebb a ketrecét a mamitól, tegyél be neki játékot és engedd ki többször, animáld, foglalkozz vele többet. Mekkora ketrece van most és mivel van berendezve?
Konkrétan ketrecrágás ellen néha beválik, hogy citrommal töményen bekenni a rácsot. De az enyéim szerették a citromot is :)
Akármennyire is idegesít, semmi esetre ne rakd vissza az anyukamalachoz!!!
Esetleg még megoldás lehet, ha kiteszed mondjuk az előszobába vagy a fürdőbe, ha csak éjjelre is.
Nyalósó, édes rúd nyugodtan kikerülhet onnan. Tudom, hogy a kereskedésben ajánlották, de ott el akarták adni.
A labda alatt mit értesz? Jobb lenne valami bújó alkalmatosság, mindenkinek a pvc csatornacsövet szoktam javasolni, abban elfér, meg nem is drága, és nem tudja megenni.
Mennyi idős a fiúmalacod?
Hat hónap korkülönbségnél már általában nincs gond, mert egyértelmű, ki a főnök, de enélkül sem törvényszerű, hogy probléma van. Vérmérséklettől függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!