Egy kiürített fészerben tartok nyulakat. Van 1 felnőtt és 2 fiatalabb anya és 1 még fiatalabb bak. A gondom az hogy az anyák (nem a bak! ) gyakran kergetik egymást, párom egyszer verekedni is látta őket. Jobb lenne nekik ha szűk ketrecekben lennének?
Szia nálam együtt van sok nyúl. pontosabban 4 anya és azoknak az ivadékai meg a süldők. Sose veszekednek max akkor ugrálgatják egymást mikor ivarzanak. De bakot ne tegyél be ha nem akarsz szaporulatot. Nálam jól el vannak .
Még a szüléssel sincs gond nem zavarják egymást.
Köszönöm a válaszokat, de az első kettővel nem értek egyet, mert nem egy helyen láttam hogy így vannak tartva.
Dóra, köszönöm a választ! Megkérdezhetem hogy mekkora területen vannak? Az enyémeket sokat figyeltem azóta, de már közel sem kergetőznek annyit.
Nem bánom, ha lesznek kisnyulak, sőt épp ez lenne a cél.
Arra lennék kíváncsi hogy hogy szülnek az anyák? Vannak külön ládáik, ahova be tudnak menni a kicsikhez? És a többi nyúl nem megy be oda, csak a saját anyjuk?
Nemrég óta vannak nyulaim, de eddig jól megy minden, az első alom most 3 hetes, első szülő anyától, mind a 6 kisnyúl megmaradt, nagyon szépek, nagyon örülök nekik.
Szia!
ÖÖÖ a négy fakkot még értem, meg azt is hogy 30 cm magasak, de nem tudom sajnos elképzelni.. :( Írok egy privátot e-mail címmel, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!