Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét vagyok, hogy...

Nagyon szemét vagyok, hogy lenyúlom a 15. 000 ft-ot? Vagy ez így jó?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta apukám hoz hetente kaparós sorsjegyet. Többször nyertem már vele, pl 100.000 ft-okat is, én sose láttam belőle semmit.

Apa egyre spórolósabb, mindig nem-et mond, ha pl szeretnék venni egy pólót a turiban (1200 ft, ennyim sincs, zsebpénzt sosem kaptam).

Szóval most szeretnék venni valamit, nem ad rá pénzt, mert "csak". És nyertem 15.000 ft-ot ezen a héten a sorsjeggyel.. Hirtelen elraktam a zsebembe és azt mondta, hogy nem nyertem.. Nem tudom, mi ütött belém, nem tudom, hogy most nagyon szemét vagyok, vagy esetleg megérdemlem.. Lelkiismeret-furdalásom van, de semmi pénzem nincs és nem is kapok.

Szerintetek?

16/L

2012. aug. 20. 19:40
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem szemétség, hsiz tényleg apukád veszi, ő választja ki.

Ha anyagilag belefér, beszéld meg velük, hogy szeretnél zsebpénzt.

És nem tudom pontosan,de 18 év alatti gyerek úgy tudom nem jászthat szerencsjátékot,tehát nem biztos hogy neked kiadják a nyereményt.

2012. aug. 20. 19:48
 12/32 anonim ***** válasza:
ha ő veszi a sorsjegyet akkor végül is őt illeti meg a pénz,de ha csak egyszer csináltál ilyet az szerintem nem annyira vészes.máskol inkább ne nyúld le a pénzt hanem inkább beszéld meg vele h tini vagy akinek néha szüksége van pénzre tehát havonta pár ezer Ft-ot minimum tegyen félre neked.mond meg h nem kell sok.am apud fenn van ezen az oldalon?csak mert milyen ciki lenne ha elolvasná ezt a kérdést!
2012. aug. 20. 19:49
 13/32 A kérdező kommentje:
Szerinte nekem nem kell pénz, mert még csak 16 vagyok. Mégis mire kéne a pénz.. Hiába mondom, hogy nincs normális ruhám, cipőm, egy rohadt ásványvizet nem tudok venni, ha úton vagyok, mert még apróm sincs. Szerinte ez nem gond. Bezzeg magának veszi az ilyen-olyan drága órákat meg társait
2012. aug. 20. 19:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Áh, dehogy, internetezni lusta
2012. aug. 20. 19:50
 15/32 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek megtartsam? Meg most ha visszaadnám, akkor nagyon haragudna rám, amiért lenyúltam majdnem a pénzét, esetleg meg is ütne...
2012. aug. 20. 19:51
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább az a szemétség, amit apud csinál, pláne, ha tényleg sokat keres.

Azért az nevetséges, hogy még 200 forintot sem ad neked, hogy esetleg inni vegyél magadnak vagy valami.

Ráadásul úgy, hogy 16 éves vagy, nem 6.

2012. aug. 20. 19:51
 17/32 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ad, annyira gáz, hogy a barátomnak kell vennie nekem vizet. Ráadásul nem csak ezeket fizeti..
2012. aug. 20. 19:53
 18/32 anonim ***** válasza:
Tartsd meg! :)
2012. aug. 20. 19:54
 19/32 anonim ***** válasza:
75%

Sokat keres-ok kinek mi a sok. Ha neked még 10e sem volt a kezedben,akkor 80 is soknak tűnhet,pedig egy családot fenntartani nem kétfillér.

Nem mondom,hogy jó amit apukád csinál,mert nem jó, hogy a mai világban egyáltalán nem ismered meg a pénz használatát, a pénz értékét.

Ha nem ad zsebpénzt,akkor próbálj megeygezni, hogy mit tudom én füvet nyírsz, kocsit mosos,cipőt pucolsz stb egy kis zsebpénzért.

2012. aug. 20. 19:55
 20/32 anonim ***** válasza:
75%
Azt tudja a papád, hogy barátod van? És ahhoz mit szól?
2012. aug. 20. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!