Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét vagyok, ha nem...

Nagyon szemét vagyok, ha nem vállalom a húgom felügyelését?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, apukámnak született az új kapcsolatából egy lánya, most 4 éves. Jóban vagyunk a mostoha anyámmal is, igaz, ritkán látjuk egymást. Egy héttel ezelőtt volt születésnapja, én napközben felmentem hozzájuk és vittem neki ajándékot, képeslapot és írtam egy levelet is. Nem voltak otthon, gondoltam meglepem. Este 8kor felhívott hogy esetleg ott tudnánk-e aludni a férjemmel mert másnap reggel korán megy dolgozni, vigyázni kéne a húgomra. (Az ajándékot meg sem köszönte, feltételezem ha nem kellet volna bébicsősz, fel sem hívott volna) Nem aludtunk ott, de másnap reggel korán felmentem és vigyáztam rá. Viszont olyan borzalmasan viselkedett velem hogy azt mondtam soha többet. 35 hetes terhes vagyok, egyetlen másodpercen múlt hogy megüsse a hasamat. Aztán meggondolta magát és inkább rásózott egyet a fenekemre. Még mindig elfog a düh, ha erre az esetre gondolok.

Szombaton írtam mostohámnak egy sms-t hogy otthon vannak-e, mert ha igen, szívesen meglátogatnánk őket. Másnap délelőtt válaszolt hogy MA, azaz vasárnap későn érnek haza, de hogy jó lenne ha kedden és csütörtökön ott tudnánk aludni mert megint dolga akadt... Azt írta majd hív.

Rettegek a gondolattól is hogy megint miket fog művelni velem.

Nagy szemétség hogyha nem alszunk ott férjemmel és nem vigyázok rá?

2012. júl. 9. 11:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szemét.. Ha ennyire nem ér rá akkor kérjen meg mást.
2012. júl. 9. 11:55
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Hát abból, amit leírtál, nem szemétség, de a másik verziót nem olvashatjuk. Szerintem hivatkozhatsz a 35 hetes terhességedre, hogy már fáradékonyabb vagy, lassabb

Bocs, nem ide tartozik, de jól értem, hogy felnőtt vagy, férjed van, lassan gyereked is, meg egy négy éves húgod? Azért ez nem mindennapi eset. :)

2012. júl. 9. 11:58
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha egyszer is megfordult a fejedben, hogy soha többet, akkor tartsd magad hozzá. Vagy legalább addig, amíg terhes vagy.
2012. júl. 9. 11:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szemétség,most a magad és a születendő kicsid épségére gondolva is.Keressen babysittert.
2012. júl. 9. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy szemét. Ne vállald, de készülj fel, hogy innentől akármikor mennél látogatóba, pont nem lesznek otthon, mert megsértődik a nő. Vagy jegyezd meg neki, milyen jó, legalább neked is lesz kire bíznod a picidet, ha már ilyen jóban vagytok. Többször nem kér meg, elhiheted. Csak kíváncsiságból, hány éves a mostohaanyád?
2012. júl. 9. 12:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennél szemét? Nem te vállaltad azt a kölyköt, majd keres mást a szitterkedéshez. Mondd, hogy nem érsz rá és kész, semmi köze hozzá, miért nem. Terhességtől függetlenül sem kell rá vigyáznod, ha nem akarsz. Én sem vigyáznék semmilyen borzalmasan félrenevelt gyerekre.
2012. júl. 9. 12:03
 7/18 anonim válasza:
100%
NEEM VAGY AZ!
2012. júl. 9. 12:05
 8/18 A kérdező kommentje:

28 éves a mostohám. Apukám 40.

Nagyon toleráns, szerintem nem sértődne meg, ha mégis azt sosem vetné a szememre. Sokat segít nekem ő is, vett sok minden a picinek, nagyon várja már. Volt hogy visszautasítottam, de akkor még csak babát sem vártam. Nem sértődött meg. Tényleg szívesen vigyázok rá pár órát, de hogy több napig a nyakamba zúdítsa azt nem bírnám. :(

Egyébként a szülei Szlovákiában élnek, ő is onnan származik, oda szokta vinni a picit amikor esetleg beteg vagy tudja hogy dolga lesz. Nem értem most miért nem hagyta kint náluk.

2012. júl. 9. 12:07
 9/18 anonim ***** válasza:
61%
nem tartozik id, de annyira szebeötlő, h következetesen mostohádnak hívod... miért? kb egyidősek lehettek. ilyenkor az ember már nem mostohaanyjaként gondol az apja új feleségére. egyenrangú felek vagytok, ő nem nevel téged.... :)
2012. júl. 9. 12:18
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom máshogyan hívni. :) Neki természetesen soha nem mondta ezt, csúnya szó rá nézve a mostoha, mert nem az. De a nevét mégsem írhatom le, az meg hogy apukám élettársa, túl hosszú. A legcélszerűbb a mostoha. Mert akárhogy is nézzük, nekem ő a mostoha anyám. Akárhány évesek is vagyunk. :)
2012. júl. 9. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!