Nagyon szemét vagyok, ha nem vállalom a húgom felügyelését?
A szüleim elváltak, apukámnak született az új kapcsolatából egy lánya, most 4 éves. Jóban vagyunk a mostoha anyámmal is, igaz, ritkán látjuk egymást. Egy héttel ezelőtt volt születésnapja, én napközben felmentem hozzájuk és vittem neki ajándékot, képeslapot és írtam egy levelet is. Nem voltak otthon, gondoltam meglepem. Este 8kor felhívott hogy esetleg ott tudnánk-e aludni a férjemmel mert másnap reggel korán megy dolgozni, vigyázni kéne a húgomra. (Az ajándékot meg sem köszönte, feltételezem ha nem kellet volna bébicsősz, fel sem hívott volna) Nem aludtunk ott, de másnap reggel korán felmentem és vigyáztam rá. Viszont olyan borzalmasan viselkedett velem hogy azt mondtam soha többet. 35 hetes terhes vagyok, egyetlen másodpercen múlt hogy megüsse a hasamat. Aztán meggondolta magát és inkább rásózott egyet a fenekemre. Még mindig elfog a düh, ha erre az esetre gondolok.
Szombaton írtam mostohámnak egy sms-t hogy otthon vannak-e, mert ha igen, szívesen meglátogatnánk őket. Másnap délelőtt válaszolt hogy MA, azaz vasárnap későn érnek haza, de hogy jó lenne ha kedden és csütörtökön ott tudnánk aludni mert megint dolga akadt... Azt írta majd hív.
Rettegek a gondolattól is hogy megint miket fog művelni velem.
Nagy szemétség hogyha nem alszunk ott férjemmel és nem vigyázok rá?
Mondtad, hogy viselkedett veled a kislány? Máskor is ilyen?
Ottalvásos vigyázásokat én eleve nem vállalnék.
Nem tudtam elmesélni hogy viselkedett velem. Múlt héten a vonathoz kellett kivinnem, onnan utaztak el egyből, nem volt időm. Másnap mi utaztunk és csak szombaton jöttünk haza. De nem is akarok panaszkodni rá.
Igen, mással is ilyen. A férjemmel úgy viselkedik hogy csak lesek. A nyakába ül és elkezdi tépni a haját. Tudom hogy fáj neki de nem szól rá, csak viccesen játszik vele. Férjem szerint hibás vagyok mert szerinte ő a húgom, vigyáznom kéne rá és csak azért ilyen velem mert nem ismer annyira, és hogy ő csak játszik. Szerintem az nem játék amikor bántunk egy másik embert és hazudunk is. Nem tudom mit szólna a férjem ha akkor rá is ütött volna a hasamra. Ez nem játék. Egyszerűen félre van nevelve és mindent szabad neki. Apukám elkényeztette, mindent megkap és úgy is viselkedik az emberekkel mintha neki mindent szabad lenne. Amikor evett, dirigált hogy ő majonézt kér, kisebb villát, több ketchupot, és még sorolhatnám. Mint egy kis hercegnő.
Nemrégen hívott és hallatszott a hangján hogy ő sem szívesen kéri, szégyenlősen kérdezte hogy megkaptam-e a tegnapi sms-t és hogy mit szólok hozzá. Mondtam hogy a csütörtököt elvállalom, de kedden más dolgom van. Kiderült hogy 2 hétre befizette az oviba, de pont most van vizsgája, este 5-9ig. Így azért elvállaltam. Csak el kell hoznom az oviból és csak addig vele lenni amíg az anyja haza nem ér. Férjem is tud segíteni, 4kor vagy 6kor végez a munkahelyén és utána jön. Mondta ő is hogy azért így elleszünk vele.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!