Most tényleg én vagyok egy szemét feleség?
Őszinte leszek, nem bírtam végigolvasni, csak félig. De abból is látszik, hogy magadnak is hazudsz.
A párod azért iszik, mert inni AKAR. Pont. Nem barátok miatt.
Egy kapcsolat pedig mindig 2 emberen múlik: a férfin és a nőn, nem a haverokon, nem a haver anyján, nem az anyóson, nem a szeretőn. Rajtad és rajta...
Ha erre nem ébredsz rá nagyon sürgősen, tönkre fog menni a házasságod, bármennyire szeretitek egymást. Azzal, hogy itt vagy máshol hisztizel egyet, nem lesz jobb. Mert amit itt műveltél, az nem más, mint hiszti.
Erővel senkit nem tudsz sem megtartani, sem magad mellett tartani (és rávenni, hogy ne kocsmázzon). Viselkedj úgy, mint egy felnőtt nő, és akkor a párod talán nem inni megy a haverral, hanem veled tölti az estét. Mikor voltatok utoljára kirándulni, mikor játszottatok utoljára, mikor voltatok vacsorázni együtt, mikor mozdultatok ki?
Nem hiszem, hogy ha tényleg szereted a párodat, akkor vak egérhez kéne hasonlítanod meg barátokat keresni neki. Igaza van!! Borzasztóan megalázó rá nézve, amit művelsz, minden értelmes pasi menekülne. Semmi tisztelet nem látszik részedről az irányába. Nem vonjuk kétségbe, hogy van benned tisztelet, de hogy nem látszik, az biztos. És lehet, hogy ő sem látja...
Bla..bla..bla.. Miért fáj neked, hogy van egy haverja,akivel néha leül sörözni? Te írod, hogy nem "durván iszik", ameddig ez így van, addig nem szólhatsz semmit.
"Nem veszi észre azt az apró kis különbséget,hogy az én barátnőm családtagjai még egy szóval nem bántották őt,nem úgy mint az ő haverjának a családtagjai."
És ez rajtad múlik,ez a te érdemed? Megfordítva arról a párod tehet, hogy téged nem bírnak? Szerintem ezek alapján van okuk utálni téged, mert nem hagyod a párodat kikapcsolódni. Nem leiszi magát és erőszakoskodik, csak sörözget!!
"Ráadásul én mindíg viszem magammal a gyerekeket a párom soha"
Na ez is aztán fontos információ, ebből nem következik semmi.
"Szerintetek is én vagyok a szemét feleség?"
Ezek alapján igen
"Azt mondta ,hogy ő igenis lekiabálta az öregasszonyt miattam,"
És ennél többet mit tehetne szerinted? Azért ne legyen a barátaival, mert te nem szereted őket? Ez szerinted nem önzőség?
"A párom meg mint a vak egér azt hajtogatja,hogy én nem veszem figyelembe az ő érzéseit,holott pont az én érzéseim vannak figyelmen kívűl hagyva"
Mért jelen esetben te hol veszed figyelembe az érzéseit?
Az egyedülálló hug nekem is gyanus.. Az öregaszony meg 1 bolond k**** Már bocsi hogy ezt modom...
És nem te vagy a rosz.)))
Igaza van annak aki azt irja a férjed nem a haverja miatt iszik hanem azért mert inni akar!
A húgról csak annyit,ha az én anyámat le vénk..@nád kikaparnám a szemed és nincs az az ember aki megállitana.Jogos volt hogy neked akart menni.
Ha a párod annyira szeret mint ahogy állitod a nő hiába probálkozna ezt te is tudod,ergo tőle nem kellene tartani.
Ne haragudj, de én ezt nem tudom végigolvasni.
Az első harmadáig eljutottam, és már ott sem értem, hogy hogy a csudába kerül a ti életetekbe egy haver anyukája!?!?!
Azért ezen már önmagában érdemes lenne elgondolkodnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!