Nagyon szemét vagyok, hogy lenyúlom a 15. 000 ft-ot? Vagy ez így jó?
Kiskorom óta apukám hoz hetente kaparós sorsjegyet. Többször nyertem már vele, pl 100.000 ft-okat is, én sose láttam belőle semmit.
Apa egyre spórolósabb, mindig nem-et mond, ha pl szeretnék venni egy pólót a turiban (1200 ft, ennyim sincs, zsebpénzt sosem kaptam).
Szóval most szeretnék venni valamit, nem ad rá pénzt, mert "csak". És nyertem 15.000 ft-ot ezen a héten a sorsjeggyel.. Hirtelen elraktam a zsebembe és azt mondta, hogy nem nyertem.. Nem tudom, mi ütött belém, nem tudom, hogy most nagyon szemét vagyok, vagy esetleg megérdemlem.. Lelkiismeret-furdalásom van, de semmi pénzem nincs és nem is kapok.
Szerintetek?
16/L
Sokat keres, de sosem ad semmire.
Ha 200 ft-ot nyertem, azt is megtartotta magának, én sose kaptam semmit. A szerencsémre meg azt mondja, hogy "ő választott, én csak lekapartam"
Ezt nem tudom. Hozza, szól, hogy hozott, kaparjam le. Mondom, hogy nyertem-e és ennyi.
Nem ajándékba kapom vagy ilyesmi
Azt a pénzt még megadhatod neki később is, amikor lesz kereseted.
Szerintem most tartsd meg, érezd jól magad.
15000ft nem összeg.
Ha később visszaadod, nem lesz lelkiismeret-furdalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!