Mit csináljak párommal? 40 évesen úgy viselkedik, mint egy tinédzser.
Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok,két éve élünk együtt.Az utóbbi fél évben hirtelen nagyon fontos lett neki,hogy minden héten bulizni menjen a fiatalabb haverjaival és talaj részegre igya magát.Mindig is tetszett,hogy fiatalos,de szerintem ez már túlzás.Ti mit gondoltok?Valaki volt már ilyen helyzetben?Ha igen,hogy alakult?A normális válaszokat előre is köszönöm2012. aug. 19. 23:56
21/21 anonim válasza:
Az ilyen infantilis palik azért vannak mindig fiatalabb csajokkal, mert egy valóban felnőtt, igazi nő úgy vágná ki őket mint azt a bizonyos macskát. A sok huszonéves lány meg ha valóban érettebb lenne a koránál, ezt pontosan tudná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!