Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak párommal? 40...

Mit csináljak párommal? 40 évesen úgy viselkedik, mint egy tinédzser.

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok,két éve élünk együtt.Az utóbbi fél évben hirtelen nagyon fontos lett neki,hogy minden héten bulizni menjen a fiatalabb haverjaival és talaj részegre igya magát.Mindig is tetszett,hogy fiatalos,de szerintem ez már túlzás.Ti mit gondoltok?Valaki volt már ilyen helyzetben?Ha igen,hogy alakult?A normális válaszokat előre is köszönöm
2012. aug. 19. 23:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%
olyan hülyeségeket írtok..kapuzárási pánik meg nem a korához illően viselkedik blablabla mért ha valaki 40éves akkor nem mehet bulizni meg kikapcsolódni?pfff te miért nem mész vele miért nem engeded el magad igyál te is pár pohárral akkor
2012. aug. 20. 01:13
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Hát azért az nem normális, ha annyira részegre issza magát. Az nem olyan amit el kell fogadni, hanem segíteni kell.

Szerintem ülj le vele és beszéljétek meg. Az nem baj ha bulikba jár, csak mond meg neki, hogy tanuljon meg mértékkel inni. Ha igazán szeret akkor megteszi érted. Adj neki egy kis időt és ha ezek után sincs változás, akkor keress mást.

2012. aug. 20. 01:21
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Szia ,

nem tudom nézted e a szuletett feleségeket :D..

na abban a sorozatban volt egy férj aki folyton valami újat akart csinálni,fiatalos akart lenni.

Szerintem a férjednek csak valami újdonság kell vagy egyszerűen társaság.Menjetek együtt szórakozni vagy barátkozzatok más párokkal is.

Utazzatok,vagy otthon csináljatok magatoknak programot,a lényeg hogy újdonság legyen és mindkettotoknek jó legyen.

2012. aug. 20. 01:38
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

első vagyok. bocs h srácnak néztelek csak este van... na mind1,tévedni emberi dolog. :D

nem azt akartam mondani,h ne ismerkedj idősebb férfiakkal,csak ne 40 környékivel.

gondolj csak bele:ekkorra már sokan megállapodtak vagy van már gyerekük.akiknek meg nincs gyerekük,családjuk azok vagy nagyon pechesek,vagy olyanok mint a te párod;azt hiszi h mindig fiatal marad.persze van 1-2 normális is,de azok ritkák és általában sok a jelentkező.nem azt mondom h hagyd el,mert ezt neked kell tudni nem nekem,de sok olyan,kicsit fiatalabb férfi van,aki érettebb mint ő...

persze egy kiadós beszélgetés a pároddal azért nem ártana.

2012. aug. 20. 01:50
 15/21 anonim ***** válasza:
29%
az embereknél 40 éves kor körül jön egy fordulópont és kissé "meghülyülnek".. az, hogy milyen formában teszik és menyire, az emberfüggő.. ilyenkor sokan olyanok, mintha a második tinédserkorukat élnék, nagyon sokan ebben a korban válnak el, vagy eladják a házukat, stb.. de vannak , akik csak a külsejükön változtatnak, vagy új hobbit keresnek.. ezen nem tudsz változtatni, max elfogadni tudod.. ez a korával jár és jó pár évig ilyen lesz valószínűleg
2012. aug. 20. 02:41
 16/21 anonim ***** válasza:
81%
Erre mondják, hogy amit legelőször megszeretsz egy férfiban, az fog benne a legjobban dühíteni később. Egy kiegyensúlyozott érett személyiségű férfi nem próbálja meg elhitetni magával, hogy ő még mindig huszonéves suhanc. Az ő korában egy stabil férfi már nem huszonéves barátnőt tart és szórakozik mint a tinik ezt te is tudod. Egy darabig még elleszel mellette, mikor rájössz, hogy vele nem lehet tervezni, jövőt építeni, majd keresel egy komolyabbat.
2012. aug. 20. 02:43
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon egyszerű a válasz és egyértelmű: Kapuzárási pánik
2012. aug. 20. 03:02
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudjuk a körülményeket. Dolgozik a párod? Milyen a munkája? Milyenek a haverok? Lehet, hogy ki kell kapcsolódnia és szüksége van hétvégén a bulikra. Hol éltek együtt, saját lakásban vagy szülőknél, albérletben? Mióta vagytok együtt? Szokott hívni téged szórakozni?
2012. aug. 20. 09:38
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
korban eret férfi de talán a felfogása tinédzseres,ami nem fog egyik napról a másikra változni,meg beszelhetitek a dolgot de ne bizakodj semmi jobb ehhez idő kell az pedig te mérlegeld hogy ezt ki e varod biztos elég energiát kell majd bele fektetned hogy őt így elfogad.
2012. aug. 20. 10:46
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem apucival kezdenél,talán nem lennének ilyen problémáid.Szerintem abban a korosztályban elég sokan isznak,pl apám összes létező haverja.Egy kezemen meg tudnám számolni,hogy ki nem iszik.Meg még sorolhatnám:kapuzárási pánik,gondolom be akar újítani egy fiatalabb csajt.A másik dolog,aminek semmi köze a kérdéshez,de azért leírom,hogy mindenki azzal jön,hogy ő érettebb a korához képest,azért van idősebb pasikkal.De arra nem gondolsz,hogy esetleg ő nem nőtt még föl?Az értelem nem korfüggő.
2012. aug. 20. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!