Lestat nevet lehetne engedélyeztetni? Mi a teendő, ha ezt a nevet akarom majd a fiamnak?
Én a gyereknek az Ályfon nevet kérelmeztem, de azt mondták, talán az Ájfont engedélyezik.
10 ezer Ft volt az illeték és nem fizetik vissza, ha elutasítják!
Takács Scooby Doo, vagy Takács Gollam, Szmegaol, Aragorn, Boromir, Gandalf, Szauron, Szarumán esetleg Gimli lesz a fiam neve!
Ha lányom lesz, akkor is ! Sajnos még nem sikerült választanom, de mivel IMÁDOM A GYŰRŰK URÁT, EZÉRT TUTI HOGY EZEK KÖZÖTT LESZ A FIAM NEVE !!
segítsetek kérlek választani, akár kettőt is lehet !
Üdv: egy 2 hónapos kismama :))))
#43-nak
A legjobb választás a Wormtongue vagy a Rohirrim!
Egyszer én is feltettem a kérdést, hogy az Alien név anyakönyvezett-e?Mert akkor a gyerek Pálinkás Alien nevet viselné de voltak akik felhördültek meg ojanok is akik röhögtek Ez van.Biztos van olyan is, akinek tetszene.A zÖdön
ismert magyar név mégis van aki csúfolja, szóval tök mindegy..
Ez mind érdekes. De ennyi erővel ne is szüljön, mert ki tudja, milyen lesz a gyerek. Nagyfülű, kapafogú, kancsal, szőrös, kövér, alacsony, magas, szeplős, vörös...
Ti kiket csúfoltatok gyerekként? Ahogy visszaemlékszem, nem jut eszembe egy gyerek sem, akit a neve miatt szívattak volna. A külseje miatt annál inkább.
Nagyorrú lány volt a karvaly, áttetsző bőrű, vörös hajú gyerek a vizihulla, szőrös lábú fiú a jeti, a pirospozsgás arcú, rétegesen gömbölyödő lány a hóember, nagyfejű fiú strandlabda, szakadt külsejű fiú Jamiroquai, göndör hajú lány Bolyhoska, nagydarab, szőrös lány(!) Hagrid, egy kobold kinézetű gyerek Gollum, volt több lófejű gyerek is, fiúk, lányok egyaránt.
Úgyhogy csúfolni fognak, ez tény. (Ezek lesznek a szülei azoknak a gyerekeknek.) Szerintem a jobbik eset, ha a név miatt csúfolnak, mint a kinézet miatt.
"hé te vámpír" - ennek inkább örülni fog, mert úgy lesz nevelve. "
no comment... :D
15:28 vagyok.
Engem pont csúfoltak vámpírnak. Azt hitték, sértő, de mégis mi lenne az benne?
(Azért voltam szerintük vámpír, mert hófehér bőröm volt, ehhez piros - nem vörös, rikító piros - hajam volt, és vörös rúzst hordtam mindig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!