Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak tegnap halt meg...

A barátomnak tegnap halt meg az édesapja, és nem tudom ilyenkor mi a teendő nekem is halt már meg valakim. Most itt vagyok nálunk az anyával és vele, de nem tudom meddig illik vagy hogy mit tegyek. Egyátalán itt kéne lennem?

Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:

ha már ott vagy szerintem nem a telefont kéne nyomkodnod

ha nagyon feszült a légkör és nincs kedve beszélgetni a barátodnak akkor ne maradj sokáig

2012. aug. 4. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt írod: ... itt vagyok nálunk ...

tehát ők vannak tinálatok, vagy te vagy őnáluk?

Ha ők vannak tinálatok, nem rakhatokód ki őket, próbáld vígasztalni őket, már amennyire ilyen helyzetben lehet, és biztosítsd arról a barátodat, hogy bármikor szüksége van rád, csak szóljon nyugodtan.

Ha te vagy őnáluk, akkor kívánj részvétet a barátodnak is és az anyujának is. Mondd el, ha bármiben tudsz nekik segíteni, csak szóljanak nyugodtan, rád számíthatnak. És gyere el tőlük, sokáig ne maradj.

2012. aug. 4. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi! Szóval: ... nem rakhatod ki őket ...

(Ezek a billentyűk!)

2012. aug. 4. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
legyél vele őszinte. mondd neki, hogy zavarni nem akarod, de ha akarja, hogy ott legyél maradsz
2012. aug. 4. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Az anyáéknál vagyunk, de néha kellemetlen.

Együtt vagyunk 2 és fél éve de mégis olyan mintha nem idetartoznék. A fiu 32 és én 18

2012. aug. 5. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Kis korkülönbség. Szerintem kérdezd meg tőlük, hogy hogy gondolják, hogy maradj, vagy inkább hagyd őket. Van testvére a barátodnak? Hogy halt meg? Mármint hirtelen vagy betegségben?
2012. aug. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!