Lestat nevet lehetne engedélyeztetni? Mi a teendő, ha ezt a nevet akarom majd a fiamnak?
Figyelt kérdés
Lestár név van az anyakönyvezhetők közt, a Lestat is hasonló, szóval gondolom lehetne. Vagy van valami akadálya?2012. aug. 19. 19:48
11/73 anonim válasza:
Ez a név értelmetlen,és nem is férfias.
Miért gondolod,hogy ezzel a névvel különleges ember lesz belőle? Adj neki normális nevet,és neveld értékes emberré.
Nem a név határozza meg a jellemet.
12/73 A kérdező kommentje:
#9 Oké, ez a te véleményed, szerintem meg nagyon jól hangzik, megy a vezetéknévhez is, akiről el van nevezve is olyan "karakter" aki menő a fiatalok közt. Én gyerekek közt dolgozom, ennél sokkal furább nevek vannak, egyik fiú például Misel... sose csúfolja senki, pedig ez inkább egy női névnek felel meg. Mégis mindenki oda van érte hogy de jó neve van, és az a gyerek is szereti a saját különleges nevét. De elég sok ilyen fura név van manapság, szóval kétlem hogy bárki is különösebben foglalkozna azzal hogy valakit Lestatnak hívnak. Nincs benne semmi olyan különös ami miatt csúfolható lenne.
2012. aug. 19. 20:32
13/73 anonim válasza:
Eddig kinevettük a cigányokat, hogy hülye neveket adnak a gyerekeiknek, Kenvinnek meg Dzsesszikának hívják őket, most már az elcigányosodott magyarok is utánozzák őket.
14/73 anonim válasza:
Nincs benne semmi csúfolható? Te jó isten, előre sajnálom azt a szerencsétlent. Őszintén remélem, nem engedélyezik az agyament ötletedet, mert ha igen, akkor megsúgom, annak a gyereknek rohadt kemény gyerekkora lesz..... Hidd el, a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni a másikkal, ha valami oknál fogva kirí a tömegből.....
15/73 anonim válasza:
HA tényleg ezt adod a gyerekednek, akkor pár év múlva ö teszi fel azt a kérdést, hogy "Hogyan lehet a hülye keresztnevet megváltoztatni normálisra, mert sehol nem értik a nevemet, mindenki csúfol, és nagyon rosszul érzem magam?"!
16/73 anonim válasza:
Igen, mondjuk, azon érdemes lenne elgondolkozni, vajon mit fog majd szólni a gyermek, ha megtudja, hogy egy vámpírról lett elnevezve??Nem biztos, hogy ő is menőnek fogja tartani.
17/73 A kérdező kommentje:
Jó mostmár végképp nem értelek titeket, szerintem csak irigyek vagytok mert nektek valami marha unalmas tömegnevetek van. Én szeretem az egyedi neveket, főleg ha valamilyen szinten illik is az emberhez.
2012. aug. 19. 21:20
18/73 anonim válasza:
Kikérem magamnak!!
Eszmeralda Rozalinda Culleen
19/73 anonim válasza:
Szerencsétlen gyerek, szerencsétlen világ.. No more comment...
20/73 anonim válasza:
No MORE komment? Mi a baj a romákkal? :D Legyen Alejandró, abból még kevesebb van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!