Miért van ez, hogy szomoru vagyok ha haza jövök?
Szerintem ez nem korfüggő. Kérdező én tök megértelek, én 22 vagyok, mégis mikor egy nagyobb banzájról hazamegyek úgy érzem, hogy kicsit lehangolódok. Főleg, mikor a legjobb barátaimmal megyek és egész nap dorbézolunk, zenét hallgatunk, karaokizunk, pancsolunk, társasozunk és ökörködünk. És hazajövünk, mindenki megy vissza a melóhelyre, este egyedül vagyok, nincs társaság, nehéz visszarázódni, de pár nap múlva újból megszokom a csendet.
Szerintem nincs mit tenni, természetes :)
L
Akinek nem inge, nem veszi magára, de hányni tudnék a mostani korcs tizenévesektől. Huszonéves vagyok csak, nem egy savanyú öregasszony, de a hajam égnek áll már néha tőlük.
Az meg egy dolog, hogy vannak, akik lehangoltak utazás után, mert jó volt ott, de nem kell ilyen letargiába esni, mert enyhén nevetséges. Klassz volt? Oké, nézegesse a képeket, találkozzon az ottaniakkal, de nem kell így kiborulni rajta,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!