Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, nem megyek haza? (többi...

Gáz, nem megyek haza? (többi lent)

Figyelt kérdés

mióta a szüleim elváltak (3 éve)apával, és a barátnőjével, meg a fiával tökre jóba vagyok, de anya kikészít, és a pasiját is, meg annak a 3 gyerekét is utálom, most épp edzőtáborom van, de amikor 7végén hazamentem, senki nem törődött velem, pedig 6x1 hétig nem is vagyok itthon. Ez az 5. hét és nem hiányzok senkinek, anya nem hív (apával majdnem minden nap beszélek), de ha én nem hívom, akkor menjek a p*csába. Folyton üvöltözik vele, és nem törődik velünk, mert a hugomnak is kb én vagyok a pótanyja, gondoltam, ha hétvégén nem hazamegyek, hanem pl barátnőmhöz, eszébe jut-e felhívni, vagy ilyesmi..

értelmes válaszokat várok

15/L

2012. júl. 17. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj a húgodra.
2012. júl. 17. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
maradj apádnál, kezdjetek ujra gyermekelhelyezési pert
2012. júl. 17. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költözöl akkor apukádékhoz?
2012. júl. 17. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért a barátnődéknek is megvan a magánszférájuk, a saját bajuk, inkább menj apuékhoz.
2012. júl. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!