Ilyet megtehet hogy nemengedi haza?
Figyelt kérdés
A Sógorom Szihiátriai otthonban van elhelyezve mert skizofrén. De egyedül is haza jöhet ha kérjük. Gondnoka van neki. Nem engedte haza a hétvégén azzal az ürüggyel hogy csak 100 ft ja van. a buszra elég lett volna neki pedig . Ö azt mondja legalább 500ft kellene neki. De ha elöbb szol küldtünk volna neki. Elöbb máskor jöhetett haza ugy hogy csak annyi pénze volt amennyi a busz ára. Jogos volt ez?2012. júl. 25. 13:46
1/8 anonim válasza:
Édes Jó Istenem! Miért is nem mész el érte, ha haza akar jönni? Ha meg nem jöhet, menj el te látogatni. Nem is értem, hol a gond! A busz oda is annyi, mint neki vissza.
2/8 anonim válasza:
hát én nem nagyon engedném haza....egyedül....
3/8 anonim válasza:
Nem azért van bezárva oda, mert olyan súlyos baja van, hogy veszélyes a társadalom számára? Akkor minek császkáljon egyedül?
De ha már itt tartunk, miért nem mész el érte? Ha 100 forint a jegy, gondolom, nem lehet túl messze!
4/8 A kérdező kommentje:
Ja csak neki annyi 90%os
2012. júl. 25. 14:31
6/8 anonim válasza:
De amúgy szerinted az normális, hogy 100 forinttal a zsebébe elengedni az embert, csak úgy? A gyereket sem engedem el anélkül, hogy ne lenne nála némi pénz, ha bármi történne!
7/8 anonim válasza:
Mivel cselekvőképességet kizáró betegsége van, így a gondnok dönt helyette mindenben. Ha valamelyiktek vállalta volna a gondnokságát, akkor ti dönthetnétek, de a felelősség is titeket terhelne. És úgy látom, jobb ez így, ahogy most van. :(
8/8 anonim válasza:
Sajnos már pár skrizofénnal összehozott a sors, a munkám. Ha a gondnoka úgy látja akkor nem engedi el, legyen bármilyen indok is. Sógorodnak komoly betegsége van. Miért nem mentettek érte autóval? Nem is értem ezt a buszozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!