Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anyós az ilyen?

Milyen anyós az ilyen?

Figyelt kérdés

anyósom kibirhatatlan!

van egy nagy házuk egész nap teng leng nem csinál semmit elvárja hogy én és a 14 éves sogornom csinájunk mindent,de a két 6-és 8 év rossz gyerekét nem birja megnevelni egész nap takaritanunk kell utánnuk

és soha nem szol rájuk!elvárja h mi csináljunk mindent neki csak a kapáláson és a kerten jár az esze, a kajával sporol a hütöben soha nincs semmi,de a cigin (dohányon mert töltik a cigit)és az italon mikor az aposom a férje iszik azon nem csak a kaján lassan éhen halunk. Mellete mostanába még fözni se nagyon akar!annyi hogy eljár reggel 5-töl délután 1-ig kapálni!másis jár meg se ennyire trehány és koszos!és mindezek mellet akkor pofázik mindenröl mikor én nem hallom!3 hete lakok itt de már nagyon elegem van!!!!!!!!!

2009. júl. 23. 10:27
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
60%

Én vagyok a 14 éves sógornője!!!

és ez egyáltalán nem kamu!!!

am meg igen már egy pár éve ismerték anyámat,de akkor nem volt ilyen....

az elmúlt egy-két hónap az ami odab@szott...:S

nekem igy is elég bajom van..kamasz vagyok..:S,a család b*sztat,a két kis tesómat is szó szerint én neveljem...

pff...köszöm NEM!!!

2009. júl. 23. 14:01
 22/27 anonim ***** válasza:
53%

Itt tényleg mindenki olyan paraszt egyből kötöszködik ...tudod mit nézd meg a helyesírásom teszek rá(d)!!!!!!! Ne foglalkoz ilyenekkel :)

Sztem hagyd ott az anyóst :S a kutyából nem lesz szalonna ! Neked is sztem a jobb élet kéne nem? nem igy hogy egész nap cigi pia stb.... Tegyél érte :)

2009. júl. 23. 14:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg rám, amit írok. Egy kicsit kevés a tűrőképességed! 3 hete laksz ott és már eleged van az anyósból? Nem mondom, ha olyan, amilyennek leírtad, nem jó vele élni, de hát három hét alatt már ennyire eltört a bili nálad? Mi lesz később? Mi lesz, ha gyereketek lesz? Én 10 évet éltem egy rossz anyóssal, mert sajnos nem tudtunk külön menni. Rá is ment a házasságom. Költözzetek el amint tudtok, addig pedig próbáljátok higgadtan megbeszélni, ki mikor mit csinál. A kerti munka nagyon kemény munka ám, ha fél napot ott dolgozik, az bizony kiveszi az emberből a szuflát. Nem anyósodat akarom védeni, de nézd meg a másik oldalt is.
2009. júl. 23. 16:22
 24/27 anonim ***** válasza:
27%
Hogy te fősulira jársz? Most már végképp nem értem, fősuli, nyári munka, otthon háztartás...nagyon sokoldalú vagy, nem is értem...hogy bírod?
2009. júl. 23. 18:19
 25/27 anonim ***** válasza:
26%

Fősuli, nyári munka, háztartás? Ezen mi a sok?

Én is fősulira járok, van 5 éve párom, háztartást vezetek, és emellett dolgozom. Mi ezen a hihetetlen??

2009. júl. 24. 11:12
 26/27 anonim ***** válasza:
ilyen írástudatlansággal milyen főiskolába járhatsz? nem a számítógép alatt tanul meg az ember helyesen írni, hanem az általános- és középiskolában!!!
2011. júl. 31. 16:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Vajon 2 év alatt mi történt? Hol laksz, laktok? Végeztél már?
2011. aug. 2. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!