Milyen anyós az ilyen?
anyósom kibirhatatlan!
van egy nagy házuk egész nap teng leng nem csinál semmit elvárja hogy én és a 14 éves sogornom csinájunk mindent,de a két 6-és 8 év rossz gyerekét nem birja megnevelni egész nap takaritanunk kell utánnuk
és soha nem szol rájuk!elvárja h mi csináljunk mindent neki csak a kapáláson és a kerten jár az esze, a kajával sporol a hütöben soha nincs semmi,de a cigin (dohányon mert töltik a cigit)és az italon mikor az aposom a férje iszik azon nem csak a kaján lassan éhen halunk. Mellete mostanába még fözni se nagyon akar!annyi hogy eljár reggel 5-töl délután 1-ig kapálni!másis jár meg se ennyire trehány és koszos!és mindezek mellet akkor pofázik mindenröl mikor én nem hallom!3 hete lakok itt de már nagyon elegem van!!!!!!!!!
Én vagyok a 14 éves sógornője!!!
és ez egyáltalán nem kamu!!!
am meg igen már egy pár éve ismerték anyámat,de akkor nem volt ilyen....
az elmúlt egy-két hónap az ami odab@szott...:S
nekem igy is elég bajom van..kamasz vagyok..:S,a család b*sztat,a két kis tesómat is szó szerint én neveljem...
pff...köszöm NEM!!!
Itt tényleg mindenki olyan paraszt egyből kötöszködik ...tudod mit nézd meg a helyesírásom teszek rá(d)!!!!!!! Ne foglalkoz ilyenekkel :)
Sztem hagyd ott az anyóst :S a kutyából nem lesz szalonna ! Neked is sztem a jobb élet kéne nem? nem igy hogy egész nap cigi pia stb.... Tegyél érte :)
Fősuli, nyári munka, háztartás? Ezen mi a sok?
Én is fősulira járok, van 5 éve párom, háztartást vezetek, és emellett dolgozom. Mi ezen a hihetetlen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!