van egy nagy házuk egész nap teng leng nem csinál semmit elvárja hogy én és a 14 éves sogornom csinájunk mindent,de a két 6-és 8 év rossz gyerekét nem birja megnevelni egész nap takaritanunk kell utánnuk
és soha nem szol rájuk!elvárja h mi csináljunk mindent neki csak a kapáláson és a kerten jár az esze, a kajával sporol a hütöben soha nincs semmi,de a cigin (dohányon mert töltik a cigit)és az italon mikor az aposom a férje iszik azon nem csak a kaján lassan éhen halunk. Mellete mostanába még fözni se nagyon akar!annyi hogy eljár reggel 5-töl délután 1-ig kapálni!másis jár meg se ennyire trehány és koszos!és mindezek mellet akkor pofázik mindenröl mikor én nem hallom!3 hete lakok itt de már nagyon elegem van!!!!!!!!!
Ez van ezt kell szeretni. Én 16 évesen kerültem el otthonról és az anyósnál 8 emberre főztem mostam takarítottam.Hozzá tenném forgótárcsás géppel és fülem farkam behúztam. Miután mindenki dolgozott rajtam kívül nem is lett volna pofám elvrni az anyóstól hogy meló után ő takarítson vagy főzzön. Reggel hétkor mentem a piacra utána főzés közben mosás és a végén takarítás. Délután mikor haza jöttek kiszolgáltam őket és mosogatás. Esténként úgy mentem lefeküdni mint egy 50 éves. Be állt a derekam meg hasonló. Nem tetszett a rendszer mert így sem volt elégedett az anyós de tettem ellene. Elköltöztem és megköszöntem hogy ott lakhattam és etettek itattak. Csak a saját házadban vagy a magad ura.
2009. júl. 23. 11:32
12/27 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni hogy azért a kapálás nem olyan egyszerű ahogy azt te mondod pl a legnagyobb melegben délben a tűző napon derékig érő gazban. Én is kapáltam már de elég is volt egyszer. Inkább a házimunka.
2009. júl. 23. 11:34
13/27 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt, de Kedves Kérdező, kár ilyen kérdést feltenni, mert mindenki csak örül, hogy kötözködhet, meg kioszthat.
Én már vagy 4 ilyen kérdést tettem fel, és annyi kiosztást kaptam, hogy "öröm" volt olvasni. Ezek az emberek imádják az anyósukat, és nem birják elviselni, ha más bántja a sajátját!
És nem azon vannak, h segitsenek, hanem azon filóznak, hogy milyen a helyesirásod...
Nyomorult emberek az ilyenek, akik képesek mást cseszegetni...
2009. júl. 23. 11:35
14/27 anonim válasza:
Abszolút megértelek,de sajnos amíg ott laksz,nem tudsz mit tenni,mint elviselni.Nekem az anyósom és az apósom épp az ellentétük,nagyon szeretem őket.Nagyon messze lakunk,de ha ott vagyunk,semmit nem kell csinálnom,de ha ők jönnek,akkor is meg csinálja helyettem a dolgok nagy részét.Azért hozzá tartozik az igazsághoz,hogy most született babánk,így el is kel a segítség.Nekik is van szőlőjük,fóliájuk,naponta járnak ki kapálni,mégis rendben tartja magát is és a házat is!Mellette kijárnak árulni a piacra,apósom pedig hetente 3x tart edzést a focistáknak.Tehát azért a kapálásba nem kell belehalni!Én itthon vagyok a babámmal,a párom katona és 3500 nm-es telkünk van,és az egész kert be van vetve zöldséggel,amit én tartok rendbe,és nem halok bele a kapálásba,gyomlálásba pici baba mellett sem!Szóval kitartás,aztán mihamarabb költözz el!
2009. júl. 23. 11:35
15/27 anonim válasza:
11:32-es végre korrektül megmondta a frankót, még sem bunkón, ezt kell gyerekek!
2009. júl. 23. 11:37
16/27 anonim válasza:
Ez a kérdés vagy kamu, vagy nem igaz, hogy leraktál az asztalra 100 ezer forintot. Nem életszerű. Ha nyári melót végzel akkor nincs időd egész nap takarítani. Valami nem stimmel.
2009. júl. 23. 11:38
17/27 anonim válasza:
És nem is keresel százezreket.
2009. júl. 23. 11:40
18/27 anonim válasza:
Amúgy megha van 100 ezred akkor miért adod oda neki? Menj el bevásárolna kaját, tisztító szereket meg mindent amit kell és már egy gonndal kevesebb is van.
2009. júl. 23. 11:42
19/27 A kérdező kommentje:
nem kamu le raktam,mert amit a férjem keres meg én ugy 100 ezer mert ugy a férjem pénzével én gazdálkodom!takaritok fözök mosok,még sem jó neki mindig talál kifogást!jó mind1 az egyik ember meg is irta hogy itt csak kötöszködni tudnak semmi mást,de az értelmes válasz adóknak köszönöm a választ valahogy csak kibirom mig eltudunk menni külön!
2009. júl. 23. 11:55
20/27 anonim válasza:
Szerintem mielőtt odaköltöztél hozzájuk akkor is tudtad milyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!