Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen anyós az ilyen?

Milyen anyós az ilyen?

Figyelt kérdés

anyósom kibirhatatlan!

van egy nagy házuk egész nap teng leng nem csinál semmit elvárja hogy én és a 14 éves sogornom csinájunk mindent,de a két 6-és 8 év rossz gyerekét nem birja megnevelni egész nap takaritanunk kell utánnuk

és soha nem szol rájuk!elvárja h mi csináljunk mindent neki csak a kapáláson és a kerten jár az esze, a kajával sporol a hütöben soha nincs semmi,de a cigin (dohányon mert töltik a cigit)és az italon mikor az aposom a férje iszik azon nem csak a kaján lassan éhen halunk. Mellete mostanába még fözni se nagyon akar!annyi hogy eljár reggel 5-töl délután 1-ig kapálni!másis jár meg se ennyire trehány és koszos!és mindezek mellet akkor pofázik mindenröl mikor én nem hallom!3 hete lakok itt de már nagyon elegem van!!!!!!!!!

2009. júl. 23. 10:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
28%

Hasonló életem volt, csak sajnos a saját anyám volt ilyen "retkes". Úgy nőttem fel, hogy szinte nem is tudtam, hogy lehet máshogy is élni.

Sürgősen lépj ki ebből az élethelyzetből, különben besavanyodsz. Nem is értem, hogy nem megy erre rá a kapcsolatod. A párod így nőtt fel, de nem értem minek vitt téged oda, hisz neki tudnia kellett milyen élet van ott.

Albérlet vagy hasonló?

2009. júl. 23. 10:42
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem, nem minden anyós ilyen. Mindenki más. Miért nem költöztök külön vagy miért nem költözöl vissza és költöztök akkor össze, ha lesz pénzetek egy albérletre? Vagy nem költözhetnétek a ti szüleitekhez? Ha nem jó neked így, akkor felesleges felidegesítened magad. Többet ártasz azzal magadnak, ha ott vagy, mintha nem élnél a pároddal. Hány évesek vagytok?
2009. júl. 23. 10:42
 3/27 anonim ***** válasza:
67%

èszre vetted már hogy nem a te lakásodban élsz? èszre vetted azt hogy ott minden egyes vizcsepp az anyósé? Te örülj hogy ott lehetsz, és ha nem tetszik költözz el.

Dirigál? persze, mert te szeretnél a kanappén feküdni és takartison ö? Ez nem hotel hanem egy lakóközöség ahol az anyós a fönök.

Nincs a hütöben semmi, meg nem föz? Drágám, indulj el a boltba vásárolj be és fözz meg. Milyen jogon várod el hogy anyós fözzön, takarítson rád. Gondolom nem egy lusta ember ha egész nap a kertben van, és ha ez egy több 100 négyzetmétrese kert, van is mit tennie.

2009. júl. 23. 10:44
 4/27 anonim ***** válasza:
95%
Költözzetek el! Kár összeveszni. Amíg nála élsz, ő parancsol.
2009. júl. 23. 10:51
 5/27 anonim ***** válasza:
34%
3. válaszadónak: Csak mert az ő lakása, nem várhatja el, hogy mindent más csináljon helyette, és más pakolja tele a hűtőt. Nem tiszteli ezt a lányt, nem látunk bele, hogy miért, de szégyenérzete sincs az is tuti.
2009. júl. 23. 10:56
 6/27 A kérdező kommentje:

én vagyok 21 a párom pedig 23

a párom hála Istennek nem retkes csak trehány ebbe nött fel!

én fözzek a gyerekeinek?és takaritsak az apósomra? a saját lánya gyülöli mert egy retkes trehány nöszemély!nem várom el hogy takaritson utánnam megcsinálom én mert én tisztaságba nöttem fel én vagyok trehány, albérletbe még nem tudunk menni mert a párom épitö iparban van és most nincs munka egyszer van egyszer nincs!de tudjátok az a baj h nincs senkim vannak tesoim és anyum is van de oda inkább nem mennék nem részletezem de oda semmikép!együl a kereszt apám van aki fölnevelt akire számithatok és nagyon félek ha elvesztem öt akkor mi lessz velem mert nekem csak ö van!már mondta ahogy megkapja a pénzt vált ki albéletet és vele fogunk élni ö nagyon jó ember imádom mert mindig melletem ált!de mig nincs albérlet nem tudom mi lessz velem itt!de egy bisztos ha egyszer is meghallom h miket beszél kinyitom a számat és nem fogok nyelni!megkérdezem tölle hogy ö csinál vmit?hát nem akkor meg ne magyarázzon!csak az az érdekes hogy az aposom családja olyan tiszta mint a patyolat ott egy porszemet nem látni a lakásban pedig ott is van kert és nagy ház!csak ö ilyen!

2009. júl. 23. 11:18
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha egész nap takaritasz, akkor gondolom nincs munkahelyed. Ha együtt élsz a pároddal, gondolom felnőtt vagy. Ráérsz délelőtt a párod hugával ketten kitakarítani és megfőzni. Esetleg a kisebb gyerekeket is be lehet vonni a munkákba, akkor jobban fognak vigyázni a rendre. Ha szerinted nem olyan nagy dolog hajnaltól 1-ig kapálni, akkor te miért nem próbálod meg. Kiváncsi lennék, hogy utána lenne-e még kedved valamire. Ha már beköltöztél, te is csinálhatsz valamit.
2009. júl. 23. 11:19
 8/27 anonim ***** válasza:
55%
Az írásod sok mindent elárul, ne haragudj, de tele van helyesírási és egyéb hibákkal az írásod, nem is tudom milyen ember vagy, de sok iskolád nem lehet, nem is dolgozol, panaszkodol amikor ez a család befogadott téged, olyanok amilyenek, fogadd el, vagy menj máshova. Ha ez a nő dolgozik, kapál meg ilyesmi, te addig elvégezheted a ház körüli egyéb feladatokat. Gondolom nem teszel le az asztalra pénzt, csak vagy, a párod sem dolgozik? Mit akarsz? Örülj, hogy van hol laknotok,.
2009. júl. 23. 11:24
 9/27 A kérdező kommentje:
képzeld el hogy voltam már kapálni és egyáltalán nem olyan fáraszto munka!figyelj már ide csinálhatok vmit?egész nap mi csináljuk haza jön össza koszolja a konyhát ugy hagya és csináljuk mi!hallod arra nem képes h a fürdöbe lemossa a csapot a retektöl meg nem látszik!akkor meg miröl beszélünk??
2009. júl. 23. 11:24
 10/27 A kérdező kommentje:

képzeld el 3 hét alatt letettem neki 100-ezer forintot de dolgozom nyári melón vagyok.!És van iskolám fösulis vagyok csak most ugye nyári szünet van!

a helyesirási hibákról meg annyit hogy nem mindenki ér rá egész nap a gép előtt ülni!!!

2009. júl. 23. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!