Mi történhetett? Megutálhattam vagy csak nyomasztó fusztráltság?
Figyelt kérdés
24 órából 20 at én vagyok a kis babánkkal, és lassacskán úgy érzem hogy már nem érzek semmit a párom iránt pusztán szeretet. Néha haragszom is rá, mert úgy érzem egyedül hagyott a "gyereknevelésben" nagyon fáradt vagyok, és tudom hogy ő is az mert sokat dolgozik ezért nem is hozakodom elő ezzel neki.2012. aug. 17. 21:15
1/3 anonim válasza:
Nincs időd magadra meg hogy kipihend magad. Ez megviseli az idegrendszeredet, ezért felléphet némi tompultság.
Szerintem egy kiadós piheés alvás és kazítás után mindent tisztábban látnál, remélem megtudod oldani.
2/3 Kiki01 válasza:
Ha már elgondolkodsz rajta az jó jel. Sztem beszéljetek erről, mielőtt annyira felgyülemlik benned ez az egyedül hagyás hogy tényleg megutálod. Amikor kisbabád van akkor meg egyébként normális hogy a legtöbb szeretetedet és energiádat ő kapja, de azért ha érzed hogy nem csak ez áll a probléma háta mögött akkor jobban jártok ha kerestek valami megoldást közösen. Már csak egy beszélgetés is jót tesz.
3/3 anonim válasza:
Nem utáltad meg, csak szimplán vagy annyira fáradt, hogy senkit nem kívánsz a babán kívűl a hátad közepére sem.:)
Egy hatalmas pihenés után egy jó beszélgetés mindent kitisztítana benned :)
Próbáltatok erról beszélni?? Ha nem, akkor csak kedvesen,lazábban hozd fel a témát :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!