Családért feladni a sulit?
Ne legyen bűntudatod. Persze fontos a család, és én is simán vállalnám, hogy csúszok, ha tényleg olyan a helyzet.
De a te társad szó nélkül tűnt el. Az lett volna a minimum, hogy előre megbeszélitek, mi a szitu, vagy legalább otthonról elér. Tudom, Kínában sok kommunikációs csatornát korlátoznak (pl. facebook), de azért a telefont és az e-mailt nem. Egy ilyen esetben neki kellett volna keresnie téged, ő az, aki szó nélkül eltűnt és ezzel mindkettőtök tanulmányát, jövőjét veszélyezteti.
Ha ő nem vette a fáradságot, hogy megbeszélje veled, hogyan tovább, akkor neked sem kell rosszul érezned magad. Van nyoma, hogy te kerested, ennyi.
Én is leadnám. Jóban vagyunk, meg minden, de idegen miatt a saját időmet nem rabolom. Nyilván azt hagynám, hogy ha hazajön, kettőnk nevében adjuk le, holott nem volt ott a befejezésnél... Ezt persze csak akkor, ha eddig tényleg együtt csináltátok.
Viszont halasztani nem halasztanék miatta, és ezt neki is meg kell értenie.
Most akkor az a helyzet ha jól értem,hogy mindketten csúsztok,vagy te megcsinálod egyedül és csak ő csúszik.
Neki attól már nem lesz jobb,ha te sem adod le, gondolom ha együtt csináljátok a diplomamunkát biztosan jóban vagytok,talán barátok is. Én nem várnám el egy barátomtól sem,hogy ő is csússzon miattam.
Szia:)
Fontos a család,tudom,de nem jelentkezik,legalább 1 sms-t írhatna h később megyek haza mert ez és ez van. én befejezném a munkát,és ha nem érne vissza akkor leadnám... Azért a te jövőd a fontosabb,nem az övé:(
Szia!
Figyelj, ilyen esetben, ő nem jelentkezett nem reagált a kereséseidre, tehát fejezd be a diplomamunkát, ha ott lesz akkor ott lesz, ha nem akkor nem, de neked legyen meg a diplomád és ne halassz csak miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!