Meg kell tanulnom feladni, vagy harcoljak továbbra is?
Figyelt kérdés
Egyenlöre a külsömröl van szó. Nem tudok belenyugodni, hogy nem nézek ki jól. Plasztikára gyüjtök, de nem csak egy beavatkozásra lesz szüksêg. Környezetem beszélne le róla, de nem tudom elfogadni magam, nem tudok megelégedni a kevesebbel. De mindennel így vagyok. Ha van mód hozzájutni a jobbhoz, nem adon fel. Azob gondolkodom, hogy mi is a jobb. Megtanulni veszíteni, vagy igenis törekedni és küzdeni?2012. aug. 16. 12:03
1/4 anonim válasza:
szerintem nem kellene az egész testedet átszabatni, max. egy dolgot, ami tényleg zavar. Szerintem ha tökéletes külsőd lenne, akkor sem lennél boldog, mert ugye majd jön az öregedés...van, amit nem lehet megműteni, pl. kéz, sosem lesz tökéletes az alakod.
2/4 anonim válasza:
elsővel értek egyet ! max azt plasztikáztatni ami nagyon zavar magadon, és megtanulni értékelni a szellemi dolgokat is
3/4 A kérdező kommentje:
De így rám nézni is rossz.. Igazából csak az arcommal van baj, azon kellene 2 dolgot megcsinálni.
2012. aug. 16. 12:19
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg ezt csak te látod így. Aztán meglesz az a 2 dolog és kitalálsz egy harmadikat. Aztán egy negyediket. Aztán már mutogatnak a TV-ben mint elrettentő példa. Nagyon ritka az, amikor a plasztikától valaki hirtelen elkezdi jól érezni magát a bőrében.
Harcolj. Azért, hogy elfogadd magad. Az nem vesztés. Az egy sokkal nagyobb harc, mint átszabni magad. Az könnyű. Az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!