Egy valóban szerelmes férfi megcsalná a párját szerintetek?
Az ezelőttihez:
Ebben a részében igazat kell adjak,de mi van akkor ha a páromnak nem esik rosszul,nyitott kapcsolatban élünk(kül. ha nem tud Róla sem bántódik meg) stb.....
És a beszélgetést lekövetve és a példával élve:
1.Így nem bántottam meg
2.Te is elismerted,hogy a lelki,érzelmi kapcsolat közt különbséget kell tenni,mert nem ugyanaz.Te nem de más érzelmek Nélkül is ke.élhet.
Ez így szerintem az Én álláspontomat igazolja.
Igen,LEHET ,h egy szerelmes férfi/nő megcsalja a párját.Nem törvényszerű és nem mindenki/ahogy pl Te sem tennéd,h lefekszel egy olyannal aki iránt nem érzel(állításod szerint)/de a kérdés az volt,hogy MmegcsalHATJA-e és nem az ,h megcsalja-e............
Ezen a fórumon szinte mindenki a maga kapcsolataiból, a maga környezetéből tapasztaltakból indul ki. Csak Magyarországon ( és ezt a szót nagybetűvel kezdve kell leírni) kb 4-5 millió férfi (hímnemű él). Hát mit gondoltok, ők mind így , ilyen egyformán gondolkodnak?
Szóval azt gondolom, nagyon sokfélék vagyunk szerelemben, házasságban, nyitott kapcsolatban és bármiféle párkapcsolatban.
Az azonban biztos, hogy a szerelmi kapcsolat meg a sex is nagyon más a nők ill. a férfiak oldaláról nézve.
Már csak biológiai és pszichikai szinten is.
És igen, maga a társadalmi szokás, tradíció is nagyon befolyásolja. Nem beszélve a libidójukról: van, aki heti egyszer vagy még ritkábban, van, aki akár naponta sőt, többször is kívánja...
De aki itt azt hiszi, hogy csak az az igaz, amit ő gondol - az elég korlátolt.
Tartottam egy nagyobb körkérdést erről az ismerős és megbízhatónak tűnő felnőtt pasik között. Kivétel nélkül mind rávágta, hogy IGEN. Na ehhez tartsátok magatokat!
De mind hozzátette, hogy az egészen más, attól még a nagyŐ a lényeg és a JÓ. Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!