Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy valóban szerelmes férfi...

Egy valóban szerelmes férfi megcsalná a párját szerintetek?

Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem hogy ha szerelmes egy férfi vagy akár egy nő, akkor eszébe sem jutna mással lenni.
2012. aug. 16. 11:59
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Mint mondtam tudni kell különbséget tenni szerelem és ragaszkodás között
2012. aug. 22. 17:43
 32/46 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, kinek milyen tapasztalatai vannak, nekem - elég sok férfit (fiaim, férjem, tesóm, rokonság, munkatársak, lakókörnyezet...)ismerek, de hogy olyan nagyon hűek lennének...azt nem igen tapasztalom.

Szerintem ide javarészt nőneműek írnak, a férfiak meg hallgatnak. Talán jobb is. Nem kell mindenről tudnunk. Egyébként a hozzám közelebb állókkal lehet olykor ilyen dolgokról is beszélni: mind azt mondja, a párkapcsolat, az egészen más. A hetyegés, a félrelépés - az kell, de ennyi. Semmit nem jelent. (Hát nem tudom, én nő vagyok.) Sőt, kapaszkodjatok nők: a férfiak a félrelépés után jobban ragaszkodnak az igazihoz.

Valaki azt mondta, a férfiaknak olyan természetet adott a Teremtő, mint a virágoknak. Szét kell szórniuk a magvukat. Egyszerűen elmegy az eszük -az a sok! - , amikor lehetőségük és kedvük összeér.

2012. szept. 14. 15:33
 33/46 anonim ***** válasza:
80%
Szar lehet neked én akit ismerek és olyan viszonyban vagyok vele az azt mondja mind h ha igazán szeret valakit azt nem csalja meg mert nem egy állat aki nem tud parancsolni az ösztöneinek. Tesómmal is elég jó viszonyban vagyok és róla is konkrétan tudom h nem csalt ameg 1szer sem a feleségét. Szar alakokat ismersz. Ennyi
2012. szept. 14. 16:31
 34/46 anonim ***** válasza:
29%

Na igen. Azt mondja az előttem szóló, hogy akiket ismerek, szar alakok. Nagyon tévedsz.

Amit pedig neked mondanak az ismerőseid és rokonaid - az csak a Neked szánt SZÖVEG. Hogy kinek mi van a múltjában, azt a többiek nemigen tudják.

2012. szept. 15. 16:44
 35/46 anonim ***** válasza:
25%
A szerelem, miért zárná ki más nővel a szexet?
2012. szept. 16. 00:21
 36/46 anonim ***** válasza:
70%

1. Nem nekem szánt szöveg mert a többségével 1ütt nőttem fel. Minden titkukat tudom. Azt is pl h akivel csak úgy voltak azokat meg is csalták, de akit szerettek azt nem.

2. Azért zárja ki a szerelem a más nővel való szexet mert akit szeretünk azt nem akarjuk megbántani. Márpedig a legtöbb embert az igenis bántja ha megcsalnák

Bár lehet h te egy olyan ember vagy h pont leszarod h mi rossz a társadnak meg mi nem

2012. szept. 16. 19:12
 37/46 Syrakusa ***** válasza:
50%

A 36-oshoz

A szex és az érzelem nem ugyanaz.Különbséget kell tenni szex/testi vágy/és az érzelmek közt......./

Nem zárja ki az egyik a másikat.Azaz ha szeretsz valakit attól még lehet testi kapcsolatod akár mással is/más kérdés,hogy a magyar moralitás szempontjából helyes-e vagy sem/. Vannak olyan országok ahol a többnejűség is szabad és elfogadott,abban az országban akkor senki nem szeret senkit?????Ha különbséget tudsz tenni akkor meg miről beszélünk?Nem mindenkit szeret az ember akivel lefekszik....lásd:qrva sztem Ő sem szeret mindenkit :-)))) Kicsit össze - vissza fogalmaztam és lehet érhetetlen is kissé de már felforr az agyam az ilyenektől

2012. szept. 17. 15:40
 38/46 anonim ***** válasza:
79%

Látom nem fogod fel amit írok. Nincs ezzel baj ha nem bántod meg vele a másikat, de mivel szerintem itt magyarországon a többségenk igenis fáj ha félrekúr a párjuk ezért szemét dolog.

Felfogod?? Nem a szex itt a lényeg meg h mennyire kötődik a ószex az érzelmekhez (mert bár én nem tudnék olyannal lefeküdni akit nem szeretek attól még sokan tudnak érzelmek nélkül dugni) hanem az h egy szerelmes ember nem akarja megbántani a párját. És a félrekúrással megbántja. Ha van annak érzelmi alapja ha nem. Felfogod???? Ha nem én le nem írom neked mégegyszer. Nem szeretek értelmetlen embereknek magyarázni

2012. szept. 17. 18:37
 39/46 Syrakusa ***** válasza:

Előzőhöz:

Te soha nem bántattotál meg olyant akit szeretsz/nem a félrek...re gondolok és ne feltétlenül csak a párodra/???

2012. okt. 4. 07:44
 40/46 Syrakusa ***** válasza:
* nem
2012. okt. 4. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!