Egy valóban szerelmes férfi megcsalná a párját szerintetek?
Mivel aki a jövővel kapcsolatosan igérget az hazudik.Ő kérdezte Hogy meg tudnám-e csalni a válaszom erre volt az ,hogy nem szeretném de nem igérhetem meg,hogy soha nem is fogom,mert soha nem tudhatod mivé leszel vagy mit hoz a jövő/sztem egy tömeggyilkos (pl.:aki most mészárolt le xy embert vmelyik skandináv országban)sem mondja 11 éves korában,hogy Ő ha nagy lesz megöl 100 embert/És mivel Nekem nem szokásom hazudni így ezt a választ kapta......
Nem kell beszélned Velem,nem kötelezett rá senki.......
Arra mondjuk arra azért kiváncsi lennék,
1. ...hogy mivel "hoztam" elő a kommented hangnemét?Azzal,hogy nem értek teljesen egyet Veled?
2. ...Mit takar,hogy ilyen alakkal?Ismersz Engem?Sztem fogalmad nincs ki vagyok és milyen/itt használhatnám az idézetedet/mi jogon ítélsz meg és itélkezel?
Amíg Te nem kezdtél személyeskedni a kommentedben addig csak a véleményem mondtam el.....és nem NEKED illetve nem is kértem a véleményed hanem a kérdezőnek akartam segíteni
De Én sem akarok vitatkozni.
Legyen szép napod :-)
Akkor most leírok egy esetet, ami velem történt kb. két éve. Az akkori párom minden további nélkül megcsalt a legszerelmesebb időszakában. Elmondta nem sokkal később, mert képtelen volt magában tartani, ugyanis nem érte el vele a célját. Szerinte azért tette, mert ő mindent beleadott a kapcsolatunkba, úgy szeretett, ahogy még soha senkit, én pedig erre képtelen voltam. Valóban nem egyformán szerettünk, ő első látásra, én lassanként, de ezt nem bírta kivárni. Tönkre is ment minden, a mai napig nem heverte ki és én sem igazán tudom hová tenni a dolgokat. Bár ahogy így belegondolok, ez inkább valamiféle birtoklós szerelem lehetett a részéről, a valódi érzelmeket elnyomta a kétség és a félelem az elvesztéstől, ami aztán be is következett.
Tipikus macsós hozzáállás volt, ha nem én vagyok az eddigi leg-leg-leg, akkor ezt jól megbosszulom. Sikerül, alig bírtuk kiheverni.
Ugye, ide felnőtt, érett emberek írnak? Miért érzem mégis, hogy a legtöbben azt hiszik, mindent tudnak magukról, a párjukról, meg úgy egyáltalán mindenkiről.
Higgyétek már el, hogy a legkülönbözőbb helyzetek létezhetnek. Persze, nem szeretünk a gyengeségeinkkel dicsekedni, de nagyon sokféle dolog megtörténik. Van, amiről aztán kiderül - és nagyon sok dolog soha nem fog napvilágra jönni.
Azt írja itt vki, hogy csak az állat nem tud uralkodni magán - ugyan. Rengeteg helyzetben nem tudunk kellően uralkodni magunkon. Jó, nem mindenkire igaz, de van sok férfi-nő, akik nemtudnak vagy nem is akarnak magukon erőt venni egy-egy kihívó esetben, vagy amikor gyengék. Mert az állapotunk sem egyforma. van, amikor erősek vagyunk, s van, hogy nagyon is gyengék.
Én abban látom az erős karaktert, aki tud változtatni a hibája után. Belátja a vétkét, meg tud tisztulni. Az ember nem egy állandó jelenség - mindőnk folyamatosan változunk - hát miért ne lehetne, hogy rosszabbakká, de mert emberek vagyunk, tehát inkább jobbakká váljunk?
Szerintem a szerelmes férfi és nő nem csalja meg a párját. Van egy két híres színész, aki nagyon tetszik, de amikor szerelmes voltam, egyáltalán nem találtam helyesnek őket. mert a szerelmes ember csak a párját látja szépnek. Bár, ahogy teli az idő múlik a tomboló szerelem, s a látás is kitisztul, de akkor is szeretem a párom, és tisztelem, ezért nem alázom meg azzal, hogy félrelépek.
Az italról annyit, hogy hiába voltam csont részeg, nem feküdtem le senkivel, hiába akarták. Mert én nem akartam, s részegen is volt annyi eszem, hogy ne tegyem, mert elveimmel ellenkezik. Részegen is azt teszem csak meg, amivel egyetértek, legfeljebb könnyebben. A részegség csak az alapállapotot fokozza. Példa rá a férjem, aki részegen a legszerelmesebb belém. Nagyon jókat szoktam nevetni rajta ilyenkor. Mikor a haverjaival együtt van, s néha felöntenek a garatra egy éjszaka 10X is felhív, hogy mennyire szeret, és tudom-e, és monda -e már. Pedig több mint 10 éve együtt vagyunk. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!