Egy valóban szerelmes férfi megcsalná a párját szerintetek?
12. Na most ez tiszta sor,hogy mindig ellenálltam a kísértésnek és azért ,mert szeretem a párom.Ezzel valóban azt támasztom alá amit Ti írtatok de mi van akkor ha.....:
1. Megjelenik egy olyan lány/férfi az életedben akire mondjuk már a párod megjelenése előtt epekedtél/akartad és most az öledbe hullik.........
2. Megcsalhatod bosszúból is,amit utólag lehet megbánsz és bűntudatod lesz,mert még mindig szereted de sokszor a harag,düh elvakít....
3. Drogosan vagy piásan az ember sok mindenre képes,olyanokra is amit tisztán elítél és soha meg nem tenne......
És sztem még sorolhatnám.....Mindenkinek megvan az az ember vagy helyzet amiért/amitől megtenné annak ellenére ,hogy szereti a párját.....
1. Ha megjeleneik egy olyan ember akk v már nem érdekel v elhagyom a párom (mert ha nem rá gondolok úgy akkor nem őt szeretem) de nem csalom meg
2. Bosszúból sem fogom megcsalni mert gyerekes dolog és ha olyat tesz amiért bosszút kéne állnom akkor szintén elhagyom
3. Módosult tudatállapot nem mentség semmire. Piásan is ugyan az az ember vagy és tudod h neked van valakid. Voltam már berugva, környékezett már meg pasi és még 1 csókot sem engedtem. Aki nem tudja magát kontrollálni az meg ne igyon. Drogról nem nyilatkozom mert nem élek semmivel, de sztem az sem csinál más személyt az emberből. Nem amnéziás leszel ezektől a dolgoktól
Persze mentséget mindíg találhat az ember, de jobb ha belátja h nem szereti a párját és csak azért volt képes megtenni azt amit megtett.
Hát ezzel abszolúte nem értek egyet,talán még az elsőben van valami......de ez sem feltétlenül így teljes....
A kettes pontban foglaltal annyiban értek egyet,h gyerekes.......de sok dolgot elkövet egy felnőtt ember ami gyerekes.Teljesen más világ lenne ha nem.....
A hármas pontban foglaltat viszont teljesen hülyeségnek tartom.......ebben a kérdésben sztem akkor nincs elég tapasztalatod vagy nem vagy elég felvilágósúlt.....Kérdés az is,h pl ha drog nem tesz mássá miért tiltott szer?Miért ugrasz le a ház tetejéről ,mert repülni akarsz?STB.......De ez is kérdés: Mi a megcsalás mi számít annak?Szex,csók,esetleg kisebb testi kontaktusok vagy csak ha érzelmi része is van?Ha a szex akkor pl a nyitott kapcsoaltban élők/akik szeretik egymást és a kapcsolat eleje óta így élnek/soha nem is szerették egymást?Ha nem kapod meg amit igényelsz szexuálisan vagy olyan vágyad van amit a párod nem ad meg ,de szereted a párod és nem akarod elhagyni akkor inkább "sínylődsz" és megmarad a vágyad és gyötrődsz vagy elhagyod ,de mivel még az érzelmi része megvan sínylődsz,mert hiányzik vagy elmész és kefélsz egyet esetleg megbeszélitek és lehet belátja,h változtatnia kell? Nem gondolod,hogy túlságosan egyoldalúan nézed a kérdést és csak a szokásos női szemmel?
nem gondolom h ennek köze van ahoz h nő vagyok mert amiket leírtam abban a párom is teljesen egyetért velem.
Nem. Nem leszel más ember a drogtól sem. Tudatmódosító és késztethet hülyeségekre de nem leszel hirtelen felnőtt férfiból kislány. Az más h drogos pasival nem is kezdenék. És amint mondtam az alkohol is olyan h aki szeret az piásan is ellenáll. Mondtam h voltam ilyen helyzetben.
És am ha olyan pasim lenne akitől nem kapok meg valamit v nem tudom vele megbeszélni az igényeim akkor le sem kötöm magam igazán mellette. Nekem jó kapcsolatom van és nem is lenne rá igényem h máshoz menjek mert bármit megbeszélhetünk és elmondhatunk egymásnak legyen az akármilyen perverz v ciki. És meg is adjuk amire a másiknak szüksége van.
De látom te eldöntötted magadban h a megcsalás az nem gond és h van rá magyarázat. Mint mondtam mentség mindíg van. Mindent ki lehet magyarázni de ha magába néz az ember akkor úgy is tudja h az csak kamu és valójában nem szereti a párját hanem csak megszokásból, kényelemből van vele.
Nem fogok veled vitatkozni. Örülök inkább h a párom nem olyan mint te. Szegény barátnődet meg tudom sajnálni.
Tudod azt szokták mondani h: A személyiségem az olyan amilyen én vagyok, viszont a viselkedésem attól függ h te ki vagy.
nem fekete-fehérben látom a világot de ebben a témában nem ismerek mentséget. A barátnődet meg azért sajnálom mert megmondtad neki h nem igéred h nem csalod meg. Szerencsétlennek biztos jól esett.
A párom meg egy erős határozott férfi aki ki mer állni a véleménye mellett. Az egy másik dolog h ő bír a farkával és ebben a témában egyezik a véleményünk.
Na szevasz én nem beszélek tovább egy ilyen alakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!