Manoka003 kérdése:

Milyen dolog ez?

Figyelt kérdés

Egyedül a húgommal tartom a kapcsolatot , apám második házasságából

Ma irt vissza nekem , hogy csak most olvasta el az összes levelemet , mert valaki elolvasta csak nem szóltak neki

Szeretnék vele meg öcsémmel találkozni , de nem engedik a szülők , mit csináljak?

2012. aug. 15. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Találkozz velük engedély nélkül.

Hagyd figyelmen kívül a szabályokat!

HÁGD ÁT A TÖRVÉNYEKET!

ÖLELD MAGADHOZ A KÁOSZT!

LÉGY SZABAD!

;D

2012. aug. 15. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
ITT VAN JOHN LENNON!! HÁT ÉL!! :D
2012. aug. 15. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Egyébként mennyi idős vagy? Ha már elmúltál 18,nem mondhatják meg,h mit tegyél.Ha még nem,akkor marad a titokban találkozás.
2012. aug. 15. 12:06
 4/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok amúgy messze vannak tőlem , apámmal nem jó a kapcsolatom , és hugommal nem engedik el az öcsémet mert húgom 13 az öcsém meg 17 hónapos
2012. aug. 15. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem engedném a 17 hónapos babámat egy 13 éves gyerekkel sehova! És pontosan miért nem engedik,h találkozz velük?
2012. aug. 15. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Milyen dolog ez? Olyanról, hogy nevelés és szülői felelősség te hallottál már?

Ha szeretnéd tartani a kapcsolatot egy gyermekkel, akkor mutass némi tiszteletet a szülei felé. Így apád felé és a felesége felé.

Ha normálisan viselkedsz velük, akkor megengedik majd, hogy a 13 éves lányukkal tartsd a kapcsolatot.

Honnan kéne tudniuk a szülőknek, hogy te jót vagy rosszat akarsz a lányuknak?

2012. aug. 15. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-os egy kicsit eltúlozza a dolgot! Nem is értem,miről beszélsz! Honnan veszed,h a kérdező nem tiszteli a szüleit?? Szerintem a válás után apuci nem volt rá kíváncsi!
2012. aug. 15. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 7es válaszoló jól látod a dolgot , nem kíváncsi

rám

Kedves 6os válaszoló te tudnál olyan embert tisztelni aki a fejedhez vágja , hogy nem szeret , mert nem fiúnak születtem ?!

2012. aug. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!