Ez normális dolog? /lent/
13 éves fiú vagyok. Kezdek kamaszodni.
A szüleim lebasznak, ha megiszom a kólát, vagy megeszem az utolsó fagyit.
Szinte semmire nem adnak pénzt.
Ahányszor felhozom nekik azt, hogy ha kapnék havonta 3000Ft-ot, akkor nem innám meg a kólát és nem enném meg az ő fagyijukat. És édességet sem kell vennie ha ennyire sajnálja tőlem.
De ahányszor felhozom a zsebpénz témát, azt mondja, hogy nem, és elküld.
Ez mennyire normális dolog?
Most sajnálja tőlem az ételt??
Ez elég érdekes dolog. Mondd meg nekik, hogy neked is vegyenek kólát, fagyit, édességet, hisz gyerek vagy, erre mindre szükséged van.
Vagy talán kérdezd meg tőlük, hogy talán sajnálják tőled.
a kóla és a fagyi nem étel, hanem "luxuscikk", nem létszükséglet
nem lehet, hogy kevés a pénzük, és nehéz kiszorítani az erre valót?
"a kóla és a fagyi nem étel, hanem "luxuscikk", nem létszükséglet
nem lehet, hogy kevés a pénzük, és nehéz kiszorítani az erre valót?"
Akkor maguknak miért vesznek a gyereknek meg miért nem?
A Kóla nem olyan rendes kóla. Csak megszoktam, hogy így hívom.
Amúgymeg arról már leszoktam.
Most az egész család "Márka Szőlőlé" -t iszik.
220Ft a boltban a 2 literes. Ellenben a 350Ft-os 2 literes Pepsivel. Van különbség. nekem e szőlőlé finomabb is.
És legközelebb megkérdem tőlük h mért sajnálják tőlem a zsebpénzt.
Nem értem őket.
Nagyapámék gazdagok, Fonyódon akarnak házat venni, és oda költözni, holott már van Ordacsehiben egy telkük, ahol van egy lakókocsi, meg egy házuk, ahol élnek. + van egy robogója is.
És ők is sajnálják tőlem a pénzt.
Ha kérek tőlük, mindig azt mondja, hogy nekik sincs, meg h dolgozzak meg érte. Egyszer felhívtam, hogy elmegyek levágni náluk a füvet meg fát vágni télre. Ez volt a válasza: Minek? Azt én is meg tudom csinálni!
Na akkor miről is beszélünk?:)
Egyáltalán nem vagyok kövér. sőt. 13 éves létemre 48kg körül vagyok...:S
Pedig rendesen eszek. Nyugii, nem éheztetnek :D
És ha kapnék zsebpénzt, akkor nem fagyit meg kólát vennék. Jó azt is, de a fő célom az, hogy minimum 15.000-et összegyűjtsek, mert szeretnék egy kutyát menhelyről örökbefogadni, és így az lenne a tartalék a kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!