Barátomnak szoktam vinni át enni amit épp itthon főzünk, nem azért mert neki nincs mit ennie hanem anyukája már nem él és ő azért nem tud olyanokat főzni mint ami itthon van, mivel nem vihetem a kaját szatyorba ezért tányéron szoktam vinni és ott felejtettem kb 3 tányért...tegnap szólt neki az apja hogy vigyem el a tányérokat mert nem szereti ha nem az övé van ott... majd nem elájultam... nem egy hónapja volt ott a 3db tányér hanem 1-2 napja... ez nem túlzás kicsit? nem szóltam semmit, de kicsit ledöbbentem...
2012. júl. 26. 12:40
1/10 anonim válasza:
rossz napja volt.
Meg vannak ilyen emberek...nekem haverom visszadta pendriveom , pedig nem hiányzott hetek után se, mert hogy nehogy elveszítse...lehet ő is fél h eltöri pl...nem értelek
2012. júl. 26. 12:46
2/10 anonim válasza:
Az apjának is viszel kaját vagy csak a barátodnak? Mert lehet,hogy bántja hogy őt totál levegőnek nézed.. Így érthető ha zavarja a tányér látványa. Senkinek nem esik jól ha az egyik kap a másik nem..
2012. júl. 26. 12:46
3/10 anonim válasza:
Hát ha őt egyszer zavarja. Én ezen nem akadnék ki. Én sütit hordok állandóan páromhoz és van h már 1 csomó edényem ott van. Aztán egyszer összeszedjük és hazahozom. Ha mondjuk szólna az anyja 1-2 nap után h vigyem haza akkor fognám magam és hazavinném. Ennyi. Nem sértődnék meg
2012. júl. 26. 12:47
4/10 anonim válasza:
Egyszer nekem is beszóltak :D aztán rájöttem nem rosszindulat volt.
Nem kell besértődni...
2012. júl. 26. 12:50
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy fél, hogy összetörik, és akkor rajta kéritek számon. Én ilyesmi miatt nem szeretem, ha nálunk felejtődnek mások cuccai.
2012. júl. 26. 12:53
6/10 anonim válasza:
Én sem szeretem ha más cucca van nálam mert ha eltűnik vagy történik vele valami akkor én leszek a hibás.
2012. júl. 26. 12:58
7/10 A kérdező kommentje:
Neki nem viszek, nincs otthon soha két lakásuk van és 2naponta megy haza fiához 1-1órára. Nem sértődtem meg csak nem tudom nekem ez fura barátomnak is van itt cucca anya még se szól, hogy vigye el... kicsit rosszul esett, hogy én akarok neki jót.. nem a melltartóim lógnak a szárítóján.. :s
2012. júl. 26. 13:03
8/10 anonim válasza:
ugyanmár....félti talán.
Attól, hogy két ember nem egyformán gondolkodik, és visekedik másokkal ugyanabbana helyzetben, még egyik se rossz, vagy akarja bántania másikat....
Ne kreálj problémát már a semmiből :D
remélem nem csinálod ezt mindennel, mert meg fogsz bolondulni :P :D
2012. júl. 26. 13:13
9/10 anonim válasza:
Nem értem a problémád. Ha földhöz csapja és összetöri, mondván a rohadt tányérjaid állandóan ott vannak, akkor értenélek. De ezt nem értem. Tényleg nem értem.
2012. júl. 26. 13:57
10/10 anonim válasza:
Őszintén szólva én sem szeretem ha idegen edények vannak a konyhámban,tányér meg pláne.
Mondjuk én kiüritem és rögtön visszaszolgáltatom annak aki hozza.Amig nem ezt csináltam csak halmozottak a cuccok aztán meg azt se tudom kié melyik.Jó, a ti esetetek más,de ha zavarja hazahozod és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!