Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Nagyon...

Most mit tegyek? Nagyon kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szüleim elváltak és gyűlölöm anyukámat, mert mamám(apukám anyukája)azt mondta, hogy anyukám azért vált el, mert apukámat megcsalta. És idén szeptemberben leszek 8.-os és azt kérdeztem anyukámtól, hogy majd itt nálunk a ballagási ebédre meghívhatom e apukámékat, anyukám azt mondta, hogy nem, mert már ők elváltak, már nem vagyunk egy család. Annyira gyűlölöm anyukámat, hogy el akarok szökni tőle apukámhoz, csak azt sajnos nem tehetem, mert apukám le van százalékolva az epilepsziás betegsége miatt, és azt a 27.000 Ft-ot is elvették tőle. Mindenáron el akarok anyukámtól szökni úgy, hogy sose találjanak meg. Pedig anyukám nagyon szeret engem, de ez engem nem hat meg. A ballagástól is annyira kétségbe vagyok esve, hogy szinte minden este sírok. Szerintetek mit tegyek? 14/L

2012. aug. 13. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagyanyád bemocskolja anyukádat. Ne higgy neki! És eléggé szánalmas, hogy emiatt gyűlölöd anyádat..
2012. aug. 13. 23:39
 12/14 anonim ***** válasza:
10. válaszoló: a kérdezö nemcsak az apukát, hanem a nagyszülöket IS meg akarná hivni és NEMCSAK a ballagásra, hanem utána az ebédre is. Az anyuka helyében én sem akarnám, hogy a volt anyósék nálam legyenek vendégként a lakásomban és közben meg engem rágalmazzanak.
2012. aug. 14. 07:51
 13/14 Dottorre ***** válasza:
100%
Nem bántásból írom, tényleg jó tanácsként, de lehet, hogy el kéne menned egy gyermekpszichológushoz. Nagyon kuszák, és kicsapongóak az érzelmeid, ahogy a fogalmazásod is. Ebből később baj lehet, jó lenne, ha látna egy szakember.
2012. aug. 14. 09:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Már kértem anyukámat, de ááá, lényegtelen, nem engedi, ki nem állhatja apukámat. Amúgy anyukám nincs egyedül, van egy férje, aki velünk él, és van egy közös kislányuk.
2012. aug. 14. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!