Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Nagyon...

Most mit tegyek? Nagyon kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szüleim elváltak és gyűlölöm anyukámat, mert mamám(apukám anyukája)azt mondta, hogy anyukám azért vált el, mert apukámat megcsalta. És idén szeptemberben leszek 8.-os és azt kérdeztem anyukámtól, hogy majd itt nálunk a ballagási ebédre meghívhatom e apukámékat, anyukám azt mondta, hogy nem, mert már ők elváltak, már nem vagyunk egy család. Annyira gyűlölöm anyukámat, hogy el akarok szökni tőle apukámhoz, csak azt sajnos nem tehetem, mert apukám le van százalékolva az epilepsziás betegsége miatt, és azt a 27.000 Ft-ot is elvették tőle. Mindenáron el akarok anyukámtól szökni úgy, hogy sose találjanak meg. Pedig anyukám nagyon szeret engem, de ez engem nem hat meg. A ballagástól is annyira kétségbe vagyok esve, hogy szinte minden este sírok. Szerintetek mit tegyek? 14/L

2012. aug. 13. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt gyűlölöd az anyukádat? Mert a mamád azt mondta,h megcsalta az apukádat? Anyudat megkérdezted már erről? Szerintem tedd azt! Másrészt pedig a ballagásod még nem most lesz,szóval addig bármi történhet még. Ráadásul Te magad írod,h anyukád mennyire szeret.Akkor hogy gondolhatsz rá így? Nem vagy már 5 éves,kicsit gondolkozz érettebben!
2012. aug. 13. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1. A helyedben nem hinnék a nagyszülönek, aki ilyet mond, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy igaz.

2. Ha netán igaza is lenne, akkor is apukád vált volna el anyukádtól és nem forditva.

3. Anyukádnak egész biztos volt oka a válásra, és nagyon szomorúnak tartom, hogy a nagyszülök ebbe beleszólnak, ugyanis egy házasság - akár a fennállása, akár a felbomlása - csak a két félre tartozik. Egyáltalán nem biztos, hogy valaki is hibás, sok esetben csak nem illenek össze.

4. Anyukád helyében én sem egyeznék bele, hogy meghivd a másikakat, mert ebböl is látszik, hogy anyukád ellen beszélnek, és ballagásnál elég rossz, ha veszekedés lesz belöle.

5. Elszökni nem érdemes, csak magadfdal tolnál ki.

6. Jobb lenne, ha nem foglalkoznál ezekkel a pöetykákkal, amit a "mama" mond, ugyanis aki ilyen, az csak bajkeverö ember.

A tanév végéig még rengeteg idö van, ne akarj most semmit kieröszakolni. Nem irtad, hogy MIKOR váltak el, de idövel kevésbé lesz rossz a helyzet.

2012. aug. 13. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Regi!

Kérdezd meg anyukádat is! Hallgasd meg az ő véleményét is.

Te eddig csak az apukád anyjának a teóriáját hallottad, aki persze védi a fiát.

2012. aug. 13. 21:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem csak emiatt gyűlölöm anyukámat, hanem azért is, mert arról nem volt képes szólni, hogy apukám tud már 10.000 Ft gyerektartást küldeni (mert eddig csak 5.000 Ft-ot tudott) és apukám azt mondta, hogy anya nagyon utálatosan beszélt vele, amikor felhívta, hogy most már tud 10.000 gyerektartást küldeni, és anyukám azt mondta apukámnak, hogy neki se fizet senki. É
2012. aug. 13. 21:46
 5/14 A kérdező kommentje:
és azért is haragszok rá. Amúgy a szüleim 2005-ben váltak el.
2012. aug. 13. 21:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem érdekel anyukám véleménye.
2012. aug. 13. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked tényleg jót tenne, ha csak pár hónapra apukádhoz költöznél, és mindennap beszélgetnél az apai nagyanyáddal is. Az alapján, amit írtál, látatlanban borítékolom, egy hét után sírva könyörögnél anyukádnak, hogy vigyen haza...
2012. aug. 13. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Szeretsz kézizni?
2012. aug. 13. 22:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Szeretek kézizni, de nem kézizek. Miért, ez most hogy jön ide?
2012. aug. 13. 22:34
 10/14 anonim válasza:
61%
Nem szabad gyűlölnöd édesanyád,hiszen ő nevel fel téged. Biztos neki is nagyon nehéz egyedül,inkább segíts neki. Nekem is van 1 bajkeverő nagyanyám...én a helyedben nem hagynám,h bemocskolja az anyám. Bár azzal nem értek egyet,h nem vagytok egy család. Ő mégis az apád. Joga van ott lenni. Mondd el anyukádnak,h mennyire szereted mindkettőjüket és,h ne kérje,h válassz közülük. Hagyja h apud is jelen legyen a fontosabb eseményeken.
2012. aug. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!