Hogy lehet gyereket szelídíteni? Meg vagyok halva.
Együtt kell laknom egy kis ideig a bátyám 6 éves lányával akinek egész nap be nem áll a szája, folyton kioktat és úgy viselkedik mint egy kis pitbull, semmit nem lehet csinálni tőle mert egyik pillanatban még tőled 20 méterre alszik a másikban meg a hátadon van. Ha hamarabb felkel mint én akkor addig mászkál rajtam és kiabál ameddig nem tehénkedek ki az ágyból. Utána meg egész nap rajtam lóg és terrorizál... én még sose féltem ennyire gyerektől! Nem tudok semmit a gyerekekről de úgy érzem hogy ez nem is földi gyerek mert rendesen megöl, elég érdekesen lett összerakva. Nincs elkényeztetve csak túl kemény, szerintem valami parancsnok lesz belőle. Nem tudom mit csinálhatnék hogy legalább csak egy nyugodt pillanatom legyen és ne szedjen darabokra. Már lassan aludni sem merek. Ti mit csinálnátok a helyemben?
25/F
"Ha egy kicsit komolyabban rászólok akkor menekülhetek, ezt az anyjától örökölte."
(Felhívom mindenki figyelmét hogy a következő sorok nem bántó jelleggel íródtak, csak a valóságot hivatottak bemutatni. Köszönöm.)
Meg a puhány bátyádtól aki szintén nem mer rászólni ahogy adott helyzetben a saját feleségére se (ki lehet találni ki hordja otthon a nadrágot...). Legalább te nőj fel, legyél férfi és ne hagyd magad ugráltatni "csak mert akkor békén hagy". A kiscsaj ugyanazt csinálja veled amit otthon lát apuci és anyuci között.
szerintem meg beléd szerelmesedett :D
két pitbullal nincs ennyi gond ,simán elbánok velük, na de mikor a két unokahugomra kellett vigyázni:D felkötöttem a gatyeszt :D
16L
Szerezz be egy pár csajos mesét.pl:hercegnős,pónis
Az én lányomat mindíg le lehet vele nyugtatni,igaz ő még csak 2,5 éves.
Sok sikert és kitartást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!