Hogy gyűrjem le magamban ezt az egésze? Nagyon szeretnék a párommal kettesben élni, de ez szinte lehetetlen, mert a kedves mamával kell megosztani az életünket.
Figyelt kérdés
Én társbéreletben egy kis szobát máshol bérelek ugyan, de az annyira kicsi, hogy nem tudunk oda költözni. Gyakorlatilag éjjel-nappal a párommal vagyok és az édesanyjával.A bérelt szobám üresen áll már hónapok óta... felmondani sem merem, mert nem tudom, hogy tudnék e teljsen velük élni. Így is ott vagyok állandóan, de legalább nem náluk kell mosnom. Anyagilag nem tudjuk bevállalni az albérletet. Én ideges vagyok az egész helyzet miatt.2009. júl. 20. 19:47
11/13 anonim válasza:
igen, rosszul fogalmaztam, szóval úgy akartam írni, hogy csak találkozgassatok, ne lakj velük se félig-meddig, se sehogy, ez rossz hatással van a kapcsolatotokra, mint ahogy ezt már tapasztalod is. ha külön laktok, és csak találkozgattok, akkor még megmenthető. mert így nem sok jót nézek ki belőle, azok alapján, amiket írsz.
12/13 anonim válasza:
Azt írod, hogy ez az első igazán jó kapcsolatod, de ez az Igazi? Én ebben nem vagyok biztos.
Gondolkodj azon, hogy ez a fajta szeretet működik-e nálad a párod iránt, mert ha nem, akkor a kapcsolatotok nem 100, és ezt a viták jelzik:
A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
A szeretet nem féltékeny,
Nem kérkedik, nem gőgösködik,
Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,
Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,
Nem örül a gonoszságnak,
De együtt örül az igazsággal.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
Mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet soha el nem múlik.
13/13 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne, hogy ő az igazi. Úgy közel a 36-hoz már megéltem egy s mást a párkapcsolat terén.
2009. aug. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!