Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyűrjem le magamban ezt...

Hogy gyűrjem le magamban ezt az egésze? Nagyon szeretnék a párommal kettesben élni, de ez szinte lehetetlen, mert a kedves mamával kell megosztani az életünket.

Figyelt kérdés
Én társbéreletben egy kis szobát máshol bérelek ugyan, de az annyira kicsi, hogy nem tudunk oda költözni. Gyakorlatilag éjjel-nappal a párommal vagyok és az édesanyjával.A bérelt szobám üresen áll már hónapok óta... felmondani sem merem, mert nem tudom, hogy tudnék e teljsen velük élni. Így is ott vagyok állandóan, de legalább nem náluk kell mosnom. Anyagilag nem tudjuk bevállalni az albérletet. Én ideges vagyok az egész helyzet miatt.
2009. júl. 20. 19:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, rosszul fogalmaztam, szóval úgy akartam írni, hogy csak találkozgassatok, ne lakj velük se félig-meddig, se sehogy, ez rossz hatással van a kapcsolatotokra, mint ahogy ezt már tapasztalod is. ha külön laktok, és csak találkozgattok, akkor még megmenthető. mert így nem sok jót nézek ki belőle, azok alapján, amiket írsz.
2009. júl. 20. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Azt írod, hogy ez az első igazán jó kapcsolatod, de ez az Igazi? Én ebben nem vagyok biztos.

Gondolkodj azon, hogy ez a fajta szeretet működik-e nálad a párod iránt, mert ha nem, akkor a kapcsolatotok nem 100, és ezt a viták jelzik:

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,

A szeretet nem féltékeny,

Nem kérkedik, nem gőgösködik,

Nem tapintatlan, nem keresi a magáét,

Haragra nem gerjed, a rosszat föl nem rója,

Nem örül a gonoszságnak,

De együtt örül az igazsággal.

Mindent eltűr, mindent elhisz,

Mindent remél, mindent elvisel.

A szeretet soha el nem múlik.

2009. júl. 20. 23:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne, hogy ő az igazi. Úgy közel a 36-hoz már megéltem egy s mást a párkapcsolat terén.
2009. aug. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!