Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gyűrjem le magamban ezt...

Hogy gyűrjem le magamban ezt az egésze? Nagyon szeretnék a párommal kettesben élni, de ez szinte lehetetlen, mert a kedves mamával kell megosztani az életünket.

Figyelt kérdés
Én társbéreletben egy kis szobát máshol bérelek ugyan, de az annyira kicsi, hogy nem tudunk oda költözni. Gyakorlatilag éjjel-nappal a párommal vagyok és az édesanyjával.A bérelt szobám üresen áll már hónapok óta... felmondani sem merem, mert nem tudom, hogy tudnék e teljsen velük élni. Így is ott vagyok állandóan, de legalább nem náluk kell mosnom. Anyagilag nem tudjuk bevállalni az albérletet. Én ideges vagyok az egész helyzet miatt.
2009. júl. 20. 19:47
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Egyre sűrűbbek a viták a párom és köztem. Mert én türelmetlen vagyok, hisztizek miatta. Nehezen viselem az anyósjelöltemet.
2009. júl. 20. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod bírni...tönkre megy ebbe a kapcsolatod, még akkor is ha nagyon aranyos az anyós. Ez nem ettől függ, egy fiatal párnak szüksége van egymásra, s csak EGYMÁSRA. Szabad döntésekre...sok olyan dologra amit egy harmadik személy miatt nem lehet majd megtenni.Változtass, ne törődj bele!
2009. júl. 20. 19:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem költöznék az anyósomhoz!!!

Ha mindkettőtöknek van jövedelme, akkor lehetne közös albérletbe menni, de még a te pici bérelt szobád is jobb megoldás (önállóan!), mint együtt az anyósoddal, aki mindenbe bele fog szólni...

A pároddal is jó lenne tisztázni : egyáltalán, el akar-e szakadni az anyjától, vagy élete végéig mellette akar élni? (Akkor nem való párkapcsolatra.)

2009. júl. 20. 20:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem is aranyos az anyós...De próbálom magamban felmenteni őt. Egyszerűen már megőrülök a társaságában. Attól is amikor a párom szólítja.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez aza megszokod vagy megszököd kérdés. Gondolom te is tudod hogy anyós háza, anyós vára. Vagy így átvészeled vagy megszöksz.

De jól teszed hogy a kisszobádat megtartod.

6/13 anonim ***** válasza:
100%
Költöztessétek a mamát a kis szobába?:-)Na,csak vicc volt.Fizeted a szoba bérletét,amit nem is használsz,miközben lehet hogy csak egy kicsit kellene hozzátenni és bérelhetnétek közösen egy nagyobbat.Párod ha dolgozik,nyugodtan besegíthetne,elvégre ha szeret és veled képzeli el a jövőt,tegyen is érte,ne a csodát várja.Légy talpraesett és határozott.
2009. júl. 20. 20:03
 7/13 A kérdező kommentje:
igen, szeret. házasságot tervezzük. egy kis vállalkozása van, de az most szinte egyáltalán nem megy. gyakorlatilag nulla bevétel. padló. perzse próbálkozunk másban gondolkozni, de nem megy egyik napról a másikra. ugyanakkor én kezdek teljesen kiakadni és elveszteni már a maradék türelmemet is.
2009. júl. 20. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
így még ne tervezzetek házasságot, hogy nem éltetek együtt csak ketten. sikerülhet ugyan, de ritka. egyelőre csak találkozgassatok továbbra is, aztán, ha már javul a helyzetetek, hogy el tudtok költözni, akkor mehet a dolog. de ha 6-8 hónapon belül sem tudnátok megvalósítani, akkor én azért a helyedben nyitott maradnék más férfiak irányába is.
2009. júl. 20. 20:25
 9/13 A kérdező kommentje:

Na, de közöttünk már nem csak találkozgatások vannak. Gyakorlatban velük lakom. Egy héten egyszer megyek a bérelt szobámba, akkor sem maradok ott 2 óránál többet.Hónapok óta nem aludtam abban a lakásban.

Nem érdekelnek más férfiak. Ez az első igazán jó kapcsolatom.

2009. júl. 20. 20:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne kiakadni kezdj,hanem menjetek külön,Még a Te kis szobád is jobb megoldás együtt mint anyóssal bárhol.

De a nyugalmatok főleg a párod kezében van.Ha csak egyszer is vitatkoztok a mama miatt és nem melletted áll,jobb ha lemondasz róla.Ha mama kisfia típus akkor a kapcsolatotok halálra van ítélve,örökös szélmalomharc lenne amiben felőrlődnél.Ha anyukával tud élni akkor veled is tudna.Akár mennyire kevés a bevétele élni csak kell valahogyan.Az nem mindegy,hogy Ő hogyan képzeli el a jövőt.A mamát szeresse tisztelje a megfelelő távolságból,téged pedig a párjának tekintsen akihez tartozik.Az anyjának még csak bele sem kell látnia teljesen az életetekbe.Állítsd választás elé.Ha túl sok a kifogás kár rá pazarolni az időd.

2009. júl. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!