Mi a véleményetek az Erzsébet névről?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert a lányomat így hívják. A párom édesanyjáról neveztük el, de a lányom nem szereti ezt a nevet. Én már, annyira megszoktam,hogyha "csúnya név" lenne, sem tűnne fel. De őt nagyon zavarja.. Pedig, gyönyörű,okos,karcsú,16 éves lány. De azt mondja, hogyha valaki kérdezi a nevét, nem meri elmondani, hogy Erzsi, mert annyira égőnek találja.. Most nem utolsósorban, az ilyen 15-18 éves fiúkat is kérdezném,hogy titeket zavarna a neve? Mivel Ő úgy gondolja.. Nem bírom kiverni a fejéből,hogy ez hülyeség, hisz gyönyörű lány.2009. júl. 20. 18:13
41/52 anonim válasza:
Már írtam egyszer, a házimanóhoz annyit, hogy anyám meg Hegyi Manóról és Hegyi Farkasról mesélt.:D Az se rossz!:D
42/52 anonim válasza:
Sokan szeretik most a régi neveket, Borcsa, Julcsi, Marcsu, stb. Nekem az Erzsébet nagyon tetszik,mert a zs és az r csupa rezgés és zsibongás. Erzsó az egyik jó barátnőm. Az Örzse meg igazán mesébe illő. Persze a Liza, meg a Lüszi inkább mondhatók nemzetközinek. Egyik sporttársamat Lüszinek hívták, irigyeltem. Mikor gyerek voltam, nekem sem tetszett a nevem, azt szerettem volna, ha Marikának hívnak, a szüleimnek rosszúl esett ez. Beszélgettünk róla annak idején, de én sem tudtam volna lemondani a nevemről, ami már akkor én magam voltam. Most már nagyon szeretem a nevemet.
43/52 anonim válasza:
20:46, ha szabad megkérdeznem mi a neved? ^^
44/52 anonim válasza:
Szerintem sem egy fiatal lánynak való, én is cikinek érezném.
Szerintem is az Elizabet-el járna a legjobban, meg is maradna a neve meg nem is.
És a Liza mégiscsak jobb mint a Bözsi :O)
45/52 anonim válasza:
Na beszéltél már a lányoddal kedves kérdező? ^^
46/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok,bocsánat csak most jutottam netközelbe. Köszönöm az eddigi válaszokat, igen, valószínűleg átkellett volna gondolnunk, mikor ezt a nevet adtuk neki, hogy hogy fog neki ez tetszeni kamaszkorába. Utolsó válaszoló ; Szia :) Igen, beszéltem vele, és azt mondta, hogyha már ezt a nevet választottuk neki, nem szeretné megváltoztatni, és ezzel megbántani minket, de örülne, hogyha legalább nem Erzsinek hívnánk, hanem valahogy máshogy. Beszélgettünk csomó ideig, és arra jutottunk, hogyha Elizabettnek, vagy csak simán Elinek hívjuk, jobban tetszik neki :) Van egy francia rokonunk, és Ő mikor itthon van, mindíg úgy hívja, hogy "Éliábel", ezért döntöttünk az Elizabett mellett, már egyre többet Elinek hívják, és Ő ennek örül, aminek viszont én is örülök, hogy már nem szégyenli annyira a nevét, mert angolul, és más nyelveken, viszont tetszik neki :) Mégegyszer köszönöm a sok választ!
2009. júl. 31. 12:23
47/52 anonim válasza:
Nekem van egy fiatal ismerősöm Erzsike.(16)
De mindig Zsizsizzük. Meg nem ciki szerintem. Az gázabb aki így gondolkozik. Persze lányodnak fura, de attól is függ, hgy szégyenli-e, mert az ismerősöm nem, és halál laza csaj:)
Mamám is Erzsi és? Tény, hogy nem mai név, de jobb mint a Jennifer meg a Gerorgina...
De ha van új beceneve akkor használja azt:)
48/52 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon, attól függetlenül hogy régies név!
49/52 anonim válasza:
Én Erzsi vagyok 16 és nem szégyellem mert ritka a korosztályomba nincs még egy ilyen az osztályba meg sok a niki meg az alexandra tök gáz nekik nekem nem, és még a luca név is tetszik.
50/52 anonim válasza:
Nagyimat is így hívják és szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!