Azért érdekelne, mert a lányomat így hívják. A párom édesanyjáról neveztük el, de a lányom nem szereti ezt a nevet. Én már, annyira megszoktam,hogyha "csúnya név" lenne, sem tűnne fel. De őt nagyon zavarja.. Pedig, gyönyörű,okos,karcsú,16 éves lány. De azt mondja, hogyha valaki kérdezi a nevét, nem meri elmondani, hogy Erzsi, mert annyira égőnek találja.. Most nem utolsósorban, az ilyen 15-18 éves fiúkat is kérdezném,hogy titeket zavarna a neve? Mivel Ő úgy gondolja.. Nem bírom kiverni a fejéből,hogy ez hülyeség, hisz gyönyörű lány.
mondjuk szerintem is inkább egy kislányhoz illik, mint egy komoly, felnőtt nőhöz, vagy idősebb hölgyhöz, de hát, ez van.
amúgy nem ők kérvényezték, hogy legyen adható ez a név, szóval ezek szerint másnak is tetszik.
2009. júl. 20. 19:31
32/52 anonim válasza:
Van egy ismerősöm. A neve Dr. Házi Manó. Szép nem, amikor ügyvéd úr megjelenik, és elmondja, hogy aki képviseli az ügyfelet az: Dr. Házi Manó. Az ilyenek nem gondolkodnak, hogy ha egyszer ügyvéd, vagy politikus, vagy bármi más lesz a gyermekükből, akkor mi lesz vele?! Nevetséges, már amikor bemutatkozik. Meg a László László és a Gábor Gábor is gyönyörű.Amikor pici volt tetszett neki, hogy Manókagyere ide...kis Manókája anyukának, csak az a kis Manó egyszer felnő.
2009. júl. 20. 19:38
33/52 anonim válasza:
Zsike, Zsí sem tetszik/tetszene neki? Szerintem ez a forma kevésbé komoly.
Egyébként meg aki a nevem után ítélne meg, azzal már csakazértsem állnék szóba. De tudom, hogy 16 évesen még számít az ilyen dolog.
2009. júl. 20. 19:40
34/52 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy Erzsébet nevű lányom (nincs, de tegyük fel), akkor én kislányként Zsebi babának hívnám, nagyobb korában Zsizsinek. Szerintem lehet ezt úgy becézni, hogy ne legyen kínos, csak az embereknek, akik egyből leszólják, nincs fantáziájuk hozzá :-)
Tudok olyan nevet mondani, ami tényleg nevetséges (a korábban említett Manó ügyvéd se kutya...), de az Erzsébet pont nem az. Kérdező, próbálj beszélni a lányoddal, és próbáljatok olyan becenevet találni, ami neki is tetszik, és azt viselheti mindenhol, és az Erzsébetet csak hivatalosan használja. Idős korára meg lehet, hogy megbarátkozik ezzel is.
2009. júl. 20. 20:16
35/52 anonim válasza:
19:15
Naggyon jó ! :D
Ronaldó bácsi és társai..
2009. júl. 20. 21:40
36/52 anonim válasza:
Aki utálja ezt a nevet, és lepontozott értelmes válaszokat azoktól, akik nem utálják, azoktól konkrétan hadd kérdezzem már meg, hogy képtelenek értelmezni egy kérdést? A kérdező VÉLEMÉNYT kérdezett...
2009. júl. 20. 22:17
37/52 anonim válasza:
Azta ezen a Dr. Házi Manó-n halálra röhögtem magam xD Nekem is van egy Erzsébet nevű 16 éves ismerösöm ő is gyönyörü és semmi baja nincs a nevével. Ha tényleg boldogtalan így a lányod akkor változtassátok meg. Bár én nem tudnám megszokni hogy 16 év után teljesen máshogy hívjanak mint azelőtt... De ha rossz neki így akkor változtassátok meg, sok sikert és remélem az új nevével boldog lesz :)
2009. júl. 20. 22:47
38/52 anonim válasza:
Nem értem mitől lettem ennyire lepontozva, a hugom valóban már Dia, és világéletében utálta, amolyan utcanév, ahogy kiabálnak: ERZSIIII!!! Igaz dolgot írtam le, s próbáltam megindokolni, hogy miért gondolom ezt. 6 Erzsi van a családban, és áldom a napot , hogy nem én lettem Erzsi, hanem a hugom egy véletlennek köszönhetően, akkor halt meg az anyám testvére amikor születtem és így az ő nevét kaptam: Éva.1000-szer vagyok inkább Éva, mint Erzsébet. Aki emiatt lepontozott (őszinte véleményért, az..)
2009. júl. 21. 09:56
39/52 anonim válasza:
Az egyik legszebb noi nev szamomra. Kedves emlekek fuznek hozza. A lanyomnak ezt a nevet szantam, de sajnos megeloztek a csaladban:-( Ezek szerint masoknak is tetszik. Mondjuk an a regi, hagyomanyos neveket szeretem, mind noi, mind ferfi nevekben. A fiam Jozsef, de tetszett a Laszlo es a Pal nev is.
2009. júl. 21. 14:07
40/52 anonim válasza:
Az egyik legszebb noi nev szamomra. Kedves emlekek fuznek hozza. A lanyomnak ezt a nevet szantam, de sajnos megeloztek a csaladban:-( Ezek szerint masoknak is tetszik. Mondjuk en a regi, hagyomanyos neveket szeretem, mind noi, mind ferfi nevekben. A fiam Jozsef, de tetszett a Laszlo es a Pal nev is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!