Mit gondoltok az olyan 14 éves gyerekről, aki ilyen szavakkal illeti az anyját?
Most éppen "Dögöljön meg az a g*ci, b*ssza meg a k*va annyát" De nevezte már undorító takonynak, és egyebeknek is.
Mindezt pl azért, mert megkérték, hgoy ő is legyen szíves segíteni valamit, de mivel egész napos gépezésen / telefonozáson kívül semmit sem hajlandó csinálni, ezért büntetésből elveszik a telefonját, és ekkor jönnek ezek a kedves jelzők.
Egyébként kezelhetetlen, agresszív, egy csepp tisztelet sincsen benne, undorítóan beszél mindenkivel, és képes a saját anyját lökdösni meg csapkodni. (Én a nővér vagyok, az csak egy dolog, hogy engem már fojtogatott is, meg késsel fenyegetett.)
Bölcs ember, te pedig átírathatnád a nevedet "Ostoba rasszista"- ra.
Nem mintha számítana, de nem cigány, te viszont mehetnél aludni, mert ilyen "értelmes" hozzászólásokra itt semmi szükség.

Ha legközelebb így beszél veled lendületből tenyéréllel szépen orrba vágod úgy hogy eleredjen a vére, hidd el kontrázni fog a kis gyökér.Finoman suttogd a fülébe amíg az orrát törölgeti hogy legközelebb nagyobbat kap és ez nem ígéret az előbbiekre utalva.
37F

Nem pofozhatom meg, sokkal nagyobb nálam Ű(hiába vagyok idősebb).
Igen, van apja, aki kitalálta, hogy a testi fenyítés az rossz dolog, és semmire se vezet. Érdekes, hogy pont öcsémnél nem alkalmazza, és ő lett ilyen, mi megkaptuk a pofonunkat sokkal pitibb dolgokért is, és viszonylag normálisak lettünk, ő viszont soha nem kapott... Elgondolkodtató...

Amikor az első csúnya szó még először elhangzott, akkor miért nem tenyerelt rá apuka vagy anyuka a szájára?
Ők mit mondanak ilyenkor? Mert egy "büntiből elvesszük a telefont" egy ilyen esetben édeskevés. Más társaságban, pl. iskolában is ilyen?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!